2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14039 بازدید | 339 پست

من یه بار نظر یه خانوم دکتر رو دیدم که میگفت اگه آلت بچه موقعی که جنین هست به اندازه کافی رشد نکنه ، اگر ختنه دریر انجام بشه این فرصت رو داره که بعد از تولد رشد کنه و الان رسم بدی جا افتاده که بچه ها رو همون چند ماه اول ختنه می کنن و این بعدا به ضرر اون کودک میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی اصلا مغز آدم سوت میکشه! 

واقعا یه ذره هم فکر می‌کنید بابت تصمیماتون؟ 

اصلا نمیخوام توهین کنم 

اون بچه دو روز دیگه اگه نتونه خودشو تمیز کنه عفونت میکنه 

خودتون چندشتون میشه نگاش کنین بچه بزرگ شه خودش بدش میاد 

وای توروخدا الان مثلا این لج بازی احمقانه برای چیه؟ 

ختنه ضرری قراره داشته باشه؟ 

خواهرم خواهش میکنم فکر کن یکم بالاخره بچت ختنه میشه ولی وقتی ختنش میکنی که اون بچه بیچاره بزرگ شده و درد رو حس میکنه 

کیو دیدی که ختنه نشده باشه ربطی به دین هم نداره خارجیا هم اکثرا ختنه میکنن 

یه پوست اضافه هست مثل موی زائد! 

تازه دین خدا هم که خودش میگه اضافه هست و باید برداشته بشه 

توروخدا احمقانه تصمیم نگیرید اون بچه بعد چطور میخواد ازدواج کنه؟ زنش روز بعد عروسی فرار میکنه 

وای وای اصلا نمیشه به اون زمان فکر کرد 

این بچه رو هرچه زودتر ختنه کنید توروخدا این که میگی تصمیمش رو نداره ظلم در حق اون بدبخته ظلم! 

عاقل باشید خواهشا 

ایران نمیمونم ک بخواد درگیر عقاید مذهبی باشه دوست عزیز،

حداقل بذار خوشگلش کنه😂

جدی میگم

نشده اش خیلی بی ریخته

البته کلا مال مرد بی ریخته،ولی نشده اش رو کلا نمیشه نگاه کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خدایی چه وقت و حوصله ای داری هنووووز جواب میدی و میخوای مثلا ثابت کنی ایران نمیمونی و ختنه نمیکنی و ...

والا شما انگار وقت و حوصلت بیشتره که هی پیام میزاری، 

من خوبه عنوان تاپیک از اول گفتم که کسایی ک ختنه نکردن سوال دارم 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

عزیزم شکل طبیعی آلت مردانه مشکلی نداره و ادرار از طریق مجرای ادراری خارج میشه به پوست که نفوذ نمیکنه ...

اتفاقا اثر داره. جذب پوست نمیشه ولی ریت عفونت ادرار بسیار بالا میره

ممنونم عزیزم، یه سوال داشتم من همیشه موقع تعویض پوشک‌پوستش رو میدم بالا و میشورم و خشک میکنم ، میخوا ...

نه اصلا پوست سرش رو نباید دست بزنی. خود آلت رو بده بالا و بین آلت و بیضه ها رو بشور ولی اصلا پوست سر آلت رو دست نزن. هنوز کامل جدا نشده و بچه اذیت میشه. اگه دقت کرده باشی سر آلتش که زیر پوسته انگار اصلا پوست نداره اینقدر پوستش نازکه. اصلا نباید دست بزنی چون خیلی حساسه.