2777
2789
عنوان

تغییر اسم بیاین لطفاااا اسمم خیلی بدههه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 61 پست
مسخره میکننن😭پسر داییم همش میگه اسم حیوان گذاشتن روت

به خاطر حرف یه پسر دایی ک سخول میخوای اسم به این قشنگیو عوض کنی؟😐

دختر من کلاس اوله اسم همکلاسیش آهو ئه من خیلی خوشم میاد از اسمش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

قشنگه ولی کمی قدیمیه حقیقت گفتم ببخشید البته از نظر من

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااا آهو که خیلی قشنگهههه، آهنگ آهو خانوم‌و برای خودت بذار، برقص و کیف کنننن، من عاشق این آهنگم

کاربری دست دو نفره، کاراگاه بازی درنیارین😁                           آقایون🫃🏻توی تاپیکام شرکت نکنن

مسخره میکننن😭پسر داییم همش میگه اسم حیوان گذاشتن روت

خب نقطه ضعف نشون دادی اونم سواستقاده میکنه چندبار با اعتماد ب نفس میگفتی اسمم ب این قشنگی و سلیقه مامان بابام بوده دوسش دارم دیگه غلط اضافی نمیکنم ..ما عروسمون صدیقه خواستیم صدف صداش بزنیم چقد بهشون برخورد ک مگه اسم دخترمون چشه ب این قشنگی دختر هم همینطور گفت اسمم خیلی دوست دارم ما خجالت کشیدیم از اینکه پیشنهاد دادیم

آهو قدیمی نیست 

خیلی هم باحاله و تک

خواهر من اسمش واقعا تک بود هنوزم من نشنیدم کسی این اسم رو داشته باشه قدیم همیشه میخواست عوضش کنه. اما از وقتی رفت دانشگاه و اساتیدش اسمش رو تحسین کردند حالا عاشق اسمشه

گلی سن اکانتت که ۲۴ هستش

توی امضاتم زدی آخر اسمت ه داره

توی امضاتم زدی متاهلی ولی توی تاپیک هات کراش داشتی😢

سوءتفاهم شد برام گلی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

آره عزیزم مسخره میکننن🥲

از نظر قانونی بله میتونی پایان ۱۸ سالگی عوض کنی

گرچه مظر نپرسیدی ولی باید بگم اسمت قشنگه

از طرفی بخاطر تمسخر اطرافیان بخوای عوض کنی، مثلا همون پسرداییت که یادش نمیره تو آهو بودی! هی میخواد بگه و یاداوری کنه. به نظر من پسرادییت این دفعه گفت بگو روی من اسم یه جاندار زیبا رو گذاشتن ولی به تو شخصیت حیوون دادن!

خیلی از اسما اینطورین مثل پرستو، پروانه، غزال، و....

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄