2777
2789
عنوان

تغییر اسم بیاین لطفاااا اسمم خیلی بدههه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 61 پست

والا الآنم میذارن آهو اون بلاگره تو اینستا فکر کنم ۸ سالشه اسمش آهوئه مامان باباشم دکترن خونشونم فرشتس. تازه ترانه هم در وصف اسمت داری آهو خانم کرشمه اومد کنار چشمه. در مورد شوهرتم رمان نوشتن آقای افغانی قدر اسمت رو بدون باحاله

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آهو اسمته؟خوبه که قشنگه

آره عزیزم 

مسخره میکننن🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

حملههههه

چرااااه

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

منم بگم آهو خیلی قشنگیه یا قانع شدی دیگه؟😄

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

قشنگه اسمت نکن حیفه

مسخره میکنن

پسر داییم میگه اسم حیوان گزاشتن روتتتت🥲