من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خواهر عزیز برنامه ی تلگرامو میگم .میگم برنامشو پاک کرده شاید بعد دوباره نصب کرده
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
منظورم همونهمیگم ممکنه همچین چیزی❓که طرف چت رو پاک کرده باشه ولی بعد دوماه سین بخوره؟ تا قبلش سین نخ ...
خب نه نمیشه .
میگم برنامرو پاک کرده دوباره نصب کرده
اره پیاما میمونن .ولی من منظورم اینه ک شاید تلگرامو حذف کرده باشه بعد دو ماه دوباره نصب کرده باشه .و شاید این چند وقت روی ی اکانت دیگه میبوده و شایدم کلا تلگرام نداشت و شاید اصلا انقد پیاما زیاد بود ندید