2777
2789

برام طلا خریده ولی فاکتورشو نداده بهم خیلی ناراحتم ازش 

اینجا هم نظر دادین ینی میخاد ازم طلاق بگیره پس بگیره بیشتر دلچرکین شدم بهش

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به چه کارت میاد عزیز تو الان باید کلی ذوق داشته باشی که چقد دوست داره که برات طلا خریدهنیمه پرلیو ...

چی بگم والا حس میکنم برام زیر و رو کشیده با این کارش

تو گوگل سرچ کردم نگهداری فاکتور فقط به دلیل برگداندن طلا حسن طلاق به زوج اهمیت داره به شوهرم بد بین شدم

.

خب به چه کارت میاد عزیز تو الان باید کلی ذوق داشته باشی که چقد دوست داره که برات طلا خریدهنیمه پرلیو ...

اینکه بدونم با فکر به اینکه بخاد یه زمانی طلاق بگیره و با این فکر پس گرفتن بهم کاغذاشو نداده به شوهرم دل چرکین شدم

.

چی بگم والا حس میکنم برام زیر و رو کشیده با این کارشتو گوگل سرچ کردم نگهداری فاکتور فقط به دلیل برگد ...

گوگل الان بزنی سردرد شدم میزنه سرطان داری 

چه حرفیه فداتشم میزنی

مبارکت عکس بده منم ذوق کنم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
گوگل الان بزنی سردرد شدم میزنه سرطان داری چه حرفیه فداتشم میزنیمبارکت عکس بده منم ذوق کنم

تو خونست عزیزم الان اونجا نیستم برام عجیب بود این کارش

یه انگشتر سبکیه بیشتر ازین چیزا خودم میتونم بخرم ولی فقط اون مبحث اینکه بخاد برام زیر و رو بکشه دلمو بهش چرکین میکنه

.

تو خونست عزیزم الان اونجا نیستم برام عجیب بود این کارشیه انگشتر سبکیه بیشتر ازین چیزا خودم میتونم بخ ...

خب الان اون هم بابت همین فکر بد در موردت بکنه چقد بدتر میشه

اومده ثواب کنه کباب شده 

جوری رفتارنکن که دیگه هدیه نخره

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد