2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8608 بازدید | 228 پست

وقتی احتراممون به آدم‌ها به جای اینکه مبتنی بر اخلاق و رفتار پسندیده،  بابت به دنیا اومدن تو فلان نقطه است یا برعکس بابت به دنیا اومدن تو فلان نقطه به کسی توهین  می‌کنیم؛ داریم اون وجه اختیار و انتخاب افراد در مسیر زندگی‌شون رو انکار می‌کنیم و فضیلت و رذیلت انسان‌ها رو امری از پیش تعیین شده و مقرر فرض می‌کنیم! 

و این خیلی نتایج خطرناک و مهلکی در پی داره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبختانه من تقریبا از هر استانی یکی دو تا دوست دارم و همشون فوق العاده عالی هستن ..فقط یک استان هست ...

وای الان از فضولی میترکم کهههههه

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

ولی من تا حالا ندیدم کسی بگه از ما تورکا خوششون میاد😐بخدا آدمای بدی نیستیم فقط شانس نداریم😂

اتفاقا من دیدم

بعد با گیلانی ها خیلی خوب نمدونم‌چرا گرم و صمیمی میشم

دقیقااااا بهترین دوستم گیلانیه

مشهدیا رو میگی!؟

نه بابا ..اتفاقا یه دوست دارم اصالتا مشهدی نیست ولی کلا بزرگ شده اونجاست ولی اینقده خوبه که حد نداره ...یکی از بهترین دوستهام هست ....البته بقیه از مشهدیا خوب نمیگنا ....من خودم هم کلا مشهد رو دوست ندارم ولی شانس خوب من همین چند تا دوستی که مشهد دارم عالی هستن خدائیش ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........