2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا ..اتفاقا یه دوست دارم اصالتا مشهدی نیست ولی کلا بزرگ شده اونجاست ولی اینقده خوبه که حد نداره ...

منم مشهدیم 

اکثرا مارو دوس ندارن خواستم ببینم شماهم مشهدو میگید یانه

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
وقتی احتراممون به آدم‌ها به جای اینکه مبتنی بر اخلاق و رفتار پسندیده، بابت به دنیا اومدن تو فلان نق ...

دوست عزیز اولا من به کسی توهین نکردم دوما من نگفتم از شخصیت و فضیلتشون خوشم میاد من از آداب و رسوم و لهجشون و ... خوشم میاد خواهشا جوگیر نشید

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

گاهی وقتا آدم حتی مردم یه شهری رو از نزدیکم ندیده ولی ناخودآگاه بهشون حس خوبی داره من خودم بختیاریم ...

من ب یزدی ها حس خوب ندارم

ب نظرم خسیس هستن  یعنی اونای ک من برخورد داشتم فقط دنبال پس انداز و طلا خریدن بودند