2777
2789
عنوان

وقتی دوسم نداره😓

455 بازدید | 39 پست

شوهرم (عقدیم) بخاطر کارش زیاد نمیبینمش شاید دوماهی یبار بیاد اونم همش با دوستاش و ... میگذرونه و هیچ وقتی برا من نمیزاره خونمون هم اصلا نمیاد مگر اینکه من برم خونه اونا بعد هم فقط شبا میاد خونه 

الان هم بخاطر ی کاری دیروز امده بود رفته خونشون که امروز باید برگرده خونه ما سر راهش هست ولی اصلا نیومد ببینم ی راست رفت پیش رفیقاش بعد هم رفت خونشون کار همیشکیشه این الان به نظرتون باهاش قهر کنم و دعوا کنم ، یا ی جوری رفتار کنم انگار مهم نیست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گفتم میگه من اینجورم

یعنی میخوای ادامه بدی با همچین شخصی؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓