2777
2789
چطور بریم توسایتش

تا وقتی میشه تو اجتماع بود شوهر پیدا نکرد بله خواستگار برات بیاد چرا خودت پا پیش بزاری بری تو سایتی که معلوم نیست اونورش کیه؟!

تو اجتماع باشید اجتماعی باشید لازم نیست شوهر پیدا کنید خواستگار میاد براتون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین ازدواج خوبه....اگه موقعیت خوب باشه طرف خوب باشه اره ازدواج کردن خوبه...ولی اگه قسمت نشد ازدواج ...

دقیقا ازدواج هدف نیست شد شد نشد نشد مهم نیست 

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

تا وقتی میشه تو اجتماع بود شوهر پیدا نکرد بله خواستگار برات بیاد چرا خودت پا پیش بزاری بری تو سایتی ...

دقیقا تو واقعی نمیشه اعتماد کرد چه برسه به مجازی

اینو میگن واسه مثلا ده سال پیش بود الان میگن کسی اینجور زن نمیگیره البته دخترا مجرد میگن

اشتباه میگن 

تو اجتماع باشن خواستگار براشون میاد لازم نیست شوهر پیداکنند 

اونایی که میگن همونان که دلیل برای دوست شدناشون میخوان بگن وگرنه دروغه بعد میشه شوهراشون همونایی که اینجا ازشون می‌نالند که ای وای گولم زد و فلان   

دقیقا شد چه بهتر نشد هم اصلا مهم نیست...در کنار خانواده پدر مادر برادر زنگی کن و لذت ببر...تفریح...د ...

اره دقیقا من زندگی کنار مادرم ترجیح تا رفتن خونه شوهر هرکی شوهر کرده به غلط کردن افتاده مامانم همیشه میگه من ازدواج کردم اخرش چیشد هیچی اخرش با تو اومدم خونه مامانم

از بس گرونی شده پسرها کمتر رغبت دارن ازدواج کنن توخونواده ما کلی پسر مجرد داریم 

خودم دوتا داداش دارم ۳۳ و۳۴ ساله 

۴تا پسرعمه ،یه پسر دایی۳۳، زن دایی منم ۴تا برادر مجرد داره تو همه رنج سنی از ۵۰ سال ۴۵ و ۴۰ و۳۰