2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخریم یا وایسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 88 پست
مستاجریم خونه ای که هستیمم تازه رهن کامل کردیم چندماهه فک کنین ارزش پول رهن ما تو این چند وقته چقدر ...

اگر مستاجری خونه عزیزم 

خونه از اردیبهشت گرون میشه مجدد تا بازار تو رکوده بخر الان وقت خریده 

من خودم خونه رو گذاشتم برا فروش بهترش کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با پولی که دارید خونه قولنامه کنید دقیقه نود موقع سند طلاهاتو بفروش اینطوری حداکثر سود رو روی طلا دا ...

من فقط میترسم چند روز اینده طلا گرونتر بشه من پشیمون بشم الان تو این شرایط حتی ده تومنم واسه من پول زیادیه چون خونه ای که دیدم خشک هست نیاز داره به تجهیزات 

وام مشاغل خانگی بگیر ۱۵۰ تومن به خانما میدن

میشه شرایطش بگی و مبلع اقساط؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اول برو خونه ببین بعدم طلا رو بفروش خونت رو بخر اول و اخر ادم یه خونه از خودش میخاد ..بچت دنیا بیاد ...

خونه دیدم دیشب حتی پسندم شد فقط خونه خشک هست تجهیزات لازم داره  که باید وام بگیریم  میترسیم از پس اقساط برنیایم

به نطرم خونه بهتره

چون باعث آرامشت هستش

طلا رو ب مرور ریز ریز میگیری

البته بستگی داره الان چن گرم طلا بخوای بفروشی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
پس حتما بخر ببین وضع مملکت رو هواس صاحبخونه هاهم بی انصاف پولمونم پهن شما فک کن پارسال ۱۰۰ تومن پول ...

درسته واقعا اینطوریه ما الان پولی که دادیم رهن کامل اگر با قیمت طلا حساب کنیم ارزشش تو چند ماه واقعا نصف شده🥲

خونه یگیر حتما چون الان راکته و طلا گرون اگر خونه بره بالا دیگه نمیتونی

راکت؟! راکت یه ابزار ورزشیه

راکد*

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

من فقط میترسم چند روز اینده طلا گرونتر بشه من پشیمون بشم الان تو این شرایط حتی ده تومنم واسه من پول ...

ممکنم هست دوروز دیگه همون خونه دوبرابرشه و طلا بمونه و تو توخوابم نتونی بخری 

ببین قیمت خونه و ماشین دست دلال هاس پس ب خیال اینک ی ساله قیمتا تغیر نکرده نشین 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
مستاجریم خونه ای که هستیمم تازه رهن کامل کردیم چندماهه فک کنین ارزش پول رهن ما تو این چند وقته چقدر ...

کی گفته طلا بخرید؟ الان گرونه موقع فروشه بعدش اصلاح میخوره میریزه 

طلا برا روز مبادا هس پس کی میخوایید استفاده کنید دیگ

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
خونه دیدم دیشب حتی پسندم شد فقط خونه خشک هست تجهیزات لازم داره که باید وام بگیریم میترسیم از پس اق ...

ببین بچه یک سال اول زیاد خرج نداره

بعد اون خرج ها شروع میشه