2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخریم یا وایسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 88 پست
به نطرم خونه بهترهچون باعث آرامشت هستشطلا رو ب مرور ریز ریز میگیریالبته بستگی داره الان چن گرم طلا ب ...

من تازه ترس از دست دادن این خونه رو هم دارم چون قیمتش مناسبه به شرایط ما هم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یع سه چهار کیلو میشه😂😂😂

پس مایه داری من ۱۵۰ گرپ طلا داشتم میگفتم بفروشم برای خونه البته برای سرمایه گداری  چون خونه داریم

دیدم کمه بیخیال شدم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ببین بچه یک سال اول زیاد خرج نداره بعد اون خرج ها شروع میشه

اشتباه میکنی همون ی سال اولم خرج داره واقعا

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
پس مایه داری من ۱۵۰ گرپ طلا داشتم میگفتم بفروشم برای خونه البته برای سرمایه گداری چون خونه داریمدید ...

ی وامم در کنارش میگرفتی خونرو هم میدادی رهن و اجاره 

با پول اجاره قسطای وامتم میپرداختی 

بعد دوسالم قسطات بدون ذحمت پاس میشد و سرمایتم دوبرابر 

اشتباه میکنی همون ی سال اولم خرج داره واقعا

چ خرجی شیر و پوشک  و 

لباس هم هر ۳ ماه اندازش تعیییر میکنه

بزرگتر  میشن اسباب بازی  و رفت و امد لباس های بیشتر 

در کنار شیرو پوشک غدای مقوی گوشت وبلدرچسن و ...

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
ی وامم در کنارش میگرفتی خونرو هم میدادی رهن و اجاره با پول اجاره قسطای وامتم میپرداختی بعد دوسالم قس ...

جرات نکردم

چون هم درامد دیگه ندارم هم مَشغله فکریم زیاده 

من تازه ترس از دست دادن این خونه رو هم دارم چون قیمتش مناسبه به شرایط ما هم میخوره

چن متره 

مال چ سالیه؟

چ خرجی شیر و پوشک و لباس هم هر ۳ ماه اندازش تعیییر میکنهبزرگتر میشن اسباب بازی و رفت و امد لباس ه ...

عزیزم هزینه های درمانم در نظر بگیر 

خواهر من بچش دنیا اومد مشکل پوستی پیدا کرد اونم ی مشکل کوچیکککک چند میلیون هزینه کرد هرد دفعه شامپویی ک میخره ۴۰۰.۵۰۰ پول میده ب جز لوسیونو و....

بعد ۶ ماهم بچه ب غذا میاد باید چیزای مقوی مث عضاره ماهیه و اب قلم و ازینا داد 

عزیزم هزینه های درمانم در نظر بگیر خواهر من بچش دنیا اومد مشکل پوستی پیدا کرد اونم ی مشکل کوچیکککک چ ...

درست میگی

من بهترین حالت در نظر گرفتم