2777
2789
عنوان

از صبح يه بند گير دادم به پسرم خيلي بچگانس كارمبه نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرمنم خیلی بی محبته.🤧🥺.روزی صدبار بوسش میکنم وقربون صدقش میرم..شبها قصه میگم.. بعد تا سر یه کاری یه کم دعواش کنم یا تذکر بدم که مشقت رو خوش خط بنویس.. میگه تو مامان بدی هستی. من دوستت ندارم..

پارسا پسرمامان😍

بچس توروخدا بس کن اگ دوست نداشت معذرت خاهی و گریه نمیکرد

من دخترم بعضی وقتا میگه بابا از تو مهربونتره ولی من ناراحت نمیشم هیچ خوشحالم میشم ک پدر خوبی داره حقم داره من عصبی میشم ولی پدرش خیلی خوبه باهاش 

پسرمنم خیلی بی محبته.🤧🥺.روزی صدبار بوسش میکنم وقربون صدقش میرم..شبها قصه میگم.. بعد تا سر یه کاری ...

اتفاقا بچه من بشدت با محبته و نشون ميده 

از صبحم چند بار معذرت خواسته دوبارم گريه بچه مريضو در اوردم ولي نميدونم چرا ول كن نيستم 

بچس توروخدا بس کن اگ دوست نداشت معذرت خاهی و گریه نمیکردمن دخترم بعضی وقتا میگه بابا از تو مهربونتره ...

ديوانه شدم انگار 

باورت نميشه من خيلييي مراعاتشو ميكنم خيلييي 

نه دعواش ميكنم 

نه هيچي 

حتي شلوغ كارياشو جلو من ميكنه چون دعواش نميكنم بلعكس پدرش 

صبح انگار پاره سنگ زدن تو سرم 

نميدونم چرا همچين ميكنم مدام ميگم نكن باز عين بچه ها لجشو در ميارم

گناه داره اسی مریضم هست چطور دلت میاد 

پسر منم ۵سالشه دیشب بهم میگه دوستت ندارم پسرت نیستم منم گفتم به جاش من تورو اندازه ستاره های اسمون دوست دارم و مادرتم 

با بچه لجبازی نکن روانشو نابود میکنیا مخصوصا که از قصد با کوچیکه مهربون تری

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

همه مادرا از این مدل حرفا شنیدن بچه در لحظه به دلایل الکی حسش این مدلیه مثلا بردی براش سرم زدی ازت ع ...

تو سرم زدن پا به پاش گريه كردم اصلا من نبردمش دكتر اورژانس اشنامون بود اون بردش 

گناه داره اسی مریضم هست چطور دلت میاد پسر منم ۵سالشه دیشب بهم میگه دوستت ندارم پسرت نیستم منم گفتم ب ...

اره واقعا 

بخدا هيچ وقت اينكارا نميكردما 

صبح انگار سطل اب سرد ريختن روم 

برا هيچ كس نبايد صدشو ادم بزاره حتي بچه