بالاخره بعد از ۷ سال انتظار 😞و ۳ سال دارو درمانی و دو تا بارداری شیمیایی😥(بخاطر dfiبالای اسپرم) من هم با اولین آی وی اف و انتقال، نتیجه مثبت گرفتم☺️🥰 و لطف خدا شامل حالم شد وخدایا شکرت بابت معجزه ت و حال خوبی که برامون خواستی🤲،این لحظه رو برای همه خانمهای عزیزی که تو این راه با من هم مسیر بودن و سختی هاو رنج های زیادی کشیدن آزرو میکنم🤲، واز همون لحظه اول به یاد همتون دعا کردم و هیچ کس به اندازه خودمون نمیدونه چقد این مسیر،مسیر سخت و پر تلاشی هست...
ای وی اف مسیر سختی هست ولی نه به اندازه ای که من تو ذهنم سختش کردم.
اینم بگم مبلغی که کلن هزینه کردم حدود ۷۰ میلیون شد بدون بیمه،و اینم بگم قبل از انتقال هیستروسکوپی شدم واس اینکه یه پولیپ زیر یک سانت داشتم که دکترم گفت باید قبل انتقال رحمت خالی و تمیز بشه که هزینه ش تقریبا ۱۴ میلیون شد.
👈تویی که داری این متن و میخونی میخام بهت بگم فقط و فقط از صمیم قلبت از خدا بخواه و همه چیو بسپار به خودش و امام حسین رو واسطه کن،بی شک امام حسین دست خالی برنمیگردونتت امید داشته باش🌱
✅دوستان سعی کردم کارهایی ک انجام دادم رو با نکات براتون به اشتراک بذارم مطمئنم به دردتون میخوره.
✅قطعا که اول خواست و لطف خدا هست و اینکه شرایط بدن ها باهم فرق میکنه و من هر اتفاقی برای خودم افتاد برای شما ثبت کنم.
بعد از خواندن مطالب ،هر سوالی داشتین تا جایی که بتونم با جون و دل پاسخگو خواهم
بود.