2777
2789
عنوان

منم بالاخره تاپیک بارداری زدم 🥰خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 38 پست
✅ داروها: دوستان داروها بسته به شرایط هر شخصی باهم فرق دارن،ولی من یسری مهم ها رو میگم خدمتتون.ظرف ج ...

سلام خانومی خیلی تبریک میگم ان شاءالله به سلامتی هم فارغ بشی

من از تاپیک آی وی اف ۹۴ اومدم 

ممنون بابت تجربیاتی که نوشتی 

امروز روز ۴ ام انتقالمه دیشب لرز شدید گرفتم زیر دوتا پتو خوابیدم 

دعا کن منم جواب بگیرم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی توضیحاتت کامل بود عزیز دلم

ایشالله خودت و نینی سلامت باشید

سونو هم رفتی تگم کن حتما

برای منم دعا کن فردا آخرین سونوم هست ک بهم بگه کی برم برای انتقال 

منم رحمم سه خط و نه بود برام خیلی دعا کن عزیزم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام خانومی خیلی تبریک میگم ان شاءالله به سلامتی هم فارغ بشیمن از تاپیک آی وی اف ۹۴ اومدم ممنون بابت ...

ممنون قشنگم، انشالله خبر خوب بهمون میدی عزیزم ♥️

فقط استرس نداشته باش و بیخیال باش و نتیجه رو بسپر به خودش 🌱

خدایا شکرت 🌱

مبببارکه عزیززززم خیییلی خوشحال شدم خیییلی دعام کن شب لیله الرغایب پنجشنبه هستش

فداتشم مهربون 💋 انشالله نتیجه خوب میگیری و خبر خوب بهمون میدی 💚 

خدایا شکرت 🌱

مرسی توضیحاتت کامل بود عزیز دلمایشالله خودت و نینی سلامت باشیدسونو هم رفتی تگم کن حتمابرای منم دعا ک ...

مرسی قربونت برم 💋امیدوارم مفید باش مطالبم،من سونو یادم رفت بنویسم ۹ دی رفتم و ساک بارداری و کیسه زرده رویت شد 😍

انشالله خبر خوب بهم میدی عزیزم و نتیجه میگیری 🤲

خدایا شکرت 🌱

مرسی توضیحاتت کامل بود عزیز دلمایشالله خودت و نینی سلامت باشیدسونو هم رفتی تگم کن حتمابرای منم دعا ک ...

رحمت هم عالیه اصن نگران نباش حتما نتیجه میگیری

خدایا شکرت 🌱

فقط شیر سویارو بهتره کیا بخورم؟!

من مایعات و در طول روز تقسیم کردم، نشاسته رو صبحها میخوردم،شیر سویا هم غروبا ، دمنوش به هم شبا می‌خوردم

فک نکنم تایمش مهم باش 

خدایا شکرت 🌱

شب قبل انتقال چیا خوردی چیکارا کردی؟!

روز قبل انتقال همه ی کارای خونه رو انجام دادم و وسایل موردنیازمو بالا سرم گذاشتم کنار مبل، و ی حمام حسابی رفتم ، و شام هم ماکارونی خوردم و نشاسته هم موقع خواب خوردم ،و دیگ شکمم چرب نکردم .. صبح روز انتقال ناشتا نشاسته خوردم و رفتیم کله پاچه خوردیم جاتون خالی حسابی چسبید و نمیگم استرسم صفر بود ولی سعی کردم کلن ب نتیجه فک نکنم و آروم باشم

خدایا شکرت 🌱

ممنون قشنگم، انشالله خبر خوب بهمون میدی عزیزم ♥️فقط استرس نداشته باش و بیخیال باش و نتیجه رو بسپر به ...

ممنونم عزیزم 

شما چتو اون دوهفته بیرون رفتین؟یا همش خونه بودین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ممنونم عزیزم شما چتو اون دوهفته بیرون رفتین؟یا همش خونه بودین؟

من تا روز ۱۰ کلن خونه بودم و خودمو با گوشی و تلویزیون و خواندن سرگرم میکردم، روز دهم چون شب چله بود رفتم خونه مامانم تا حال و هوام عوض بشه و کلن حالت استراحت بودم اونجا و انقد بهم خوش گذشت و روحیه م عوض شد وبعدش دیگ تا آزمایش خونه بودم ..من بیشتر بخاطر ویروس جدید بیرون نمی‌رفتم و مراقبت میکردم

خدایا شکرت 🌱

من تا روز ۱۰ کلن خونه بودم و خودمو با گوشی و تلویزیون و خواندن سرگرم میکردم، روز دهم چون شب چله بود ...

چه قدر باگوشی کار میکردی؟