2777
2789
آره گرفتیم میگه صفحه رشدش موی رگی بازه میخوام ببینم اگر دیگه قد نکشه همین قد ۱۶۲ خوبه یا کوتاه حساب ...

دختر عموم ۱۵سالشه از چند سال پیش همین غدد همینو بهش گفته بود 

الان تازه داره قد میکشه باز ۳ ۴سانت اینا بلند شده امسال

حجامت قد رشد قد رو بیشتر میکنه اگر انجام بدید

(ورزش و کششی هر روز انجام بده واقعا تأثیر داره خواهرم چند ماه انجام داد بعد پریودی قدش ۷سانت بلندتر شد) با برنامه height increase workout 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه میخواستم از خودم بلند تر بشه خانواد بابایش خیلی قد براشون مهمه رشدش همیشه خوب بود و قد بلند حساب ...

نه بابا دیگه خوب نیست دختر 180 بشه

شما ی نگاه ب پسرای ایرانی کنی میفهمی که اونا هم زیاد بلند نیستن همین قد بهتر براش بهتر  

مردای ایرانی بیشتر بین 175 تا 185 قد دارن.  خانم ها یکم باید کوتاه تر باشن  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دختر عموم ۱۵سالشه از چند سال پیش همین غدد همینو بهش گفته بود الان تازه داره قد میکشه باز ۳ ۴سانت این ...

حالا امید با خدا ورزش کششی رو حالا انجام میده ولی من امیدی ندارم نمیدونم چطور اینجور شد همیشه میگفتن زیاد دراز نشه باورم نمیشه یه روز جوش جوش قد کوتاهیش بزنم آخه ژن قد کوتاهیم نداریم

حالا امید با خدا ورزش کششی رو حالا انجام میده ولی من امیدی ندارم نمیدونم چطور اینجور شد همیشه میگفتن ...

هم قد خودتون میشه  اصلا کوتاه نیست 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......