یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
منم داشتم عزیزم ، خیلی زیاد طوری که نفسم میگرفت و نمیتونستم دیگ سرپا وایسم ، اکو و نوار قلبم انجام داد اوکی بود ، یه قرص تپش قلب بهم داد چون شدتش زیاد بود مجبور شد و گرنه نمیداد بهم، بعد زایمانم، کم کم رفع شد
درد من درد میکند صبحت درد با عامل درد درد را غم میکند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔