2777
2789
عنوان

باردارهاااا بیاید تست های تعیین جنسیت دروغ محض

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 85 پست
زیرنطر ماما هستم، یه سری ممنوعیت داده و سری دمنوش و... ولی گفت 70 درصد گفت بعضی بدنها پسر قبول نمیکن ...

نه این یکیو نخوردم 

آی یو آی چجوری بود درد داشت؟آخه خیلیا با همونم باز دختر شده

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیرنطر ماما هستم، یه سری ممنوعیت داده و سری دمنوش و... ولی گفت 70 درصد گفت بعضی بدنها پسر قبول نمیکن ...

هزینه ش چقدر شد؟والا من یه تایپیک زدم یه خانمه گفت گچساران یه دکتر هست با دارو گیاهی  هرکی هر جنسی خواسته گیرش اومده 

نه این یکیو نخوردم آی یو آی چجوری بود درد داشت؟آخه خیلیا با همونم باز دختر شده

آی یو آی، دارو داشت، سونو داشت، آمپول داشت و برو بیا 

حدود 5 میلیون شد، موقع که می‌خواست اسپرم را تزریق کنه آره خیلی درد داشت و تا چندروز هم درد پریودی داشتم ولی خوب نگرفت🥲

هزینه ش چقدر شد؟والا من یه تایپیک زدم یه خانمه گفت گچساران یه دکتر هست با دارو گیاهی هرکی هر جنسی خ ...

بازم نمیشه بگی 100 درصد، اگه بعدم نشه بالاخره ماما میگه حتما مراعات نکردی... 

این ماما 2 جلسه اس جلسه ای 800 هزار (1 جلسه تغذیه، 1 جلسه آموزش جنسی) 

دمنوش هم حدود 300 تومن 

آی یو آی، دارو داشت، سونو داشت، آمپول داشت و برو بیا حدود 5 میلیون شد، موقع که می‌خواست اسپرم را تزر ...

‌کاش میرفتی زیر نظر متخصص ماما بلده یعنی؟بازم عجله نکن خواهر شاید خدا ناخواسته بهت گل پسر داد من و خالم باهم بارداریم اون اصلا رژیم نداشت پسر شد من رژیم داشتم دختر شد😄

‌کاش میرفتی زیر نظر متخصص ماما بلده یعنی؟بازم عجله نکن خواهر شاید خدا ناخواسته بهت گل پسر داد من و خ ...

آره خیلی همه ازش تعریف میکنن 

دکتر خودم متخصص بود تغذیه را زیاد قبول نداشت فقط میخواست پول بگیره، برای همون رژیم غذایی هم گفت 4 تومن میگیرم، ای یو آی هم ازش راضی نبودم دستش برام خوب نبود میدونی فقط به فکر پول هستن 

بازم این ماما خوش اخلاقه سوالی داشته باشم توی ایتا جوابم را میده، خودم خیلی دعا میکنم ناخواسته باردار بشم اصلا دختر هم بشه بهتر😍این استرس خیلی بدتره ولی من هیچوقت ناخواسته باردار نمیشم یکی میگه ناخواسته تعجب می‌کنم چون شوهرم خودش خیلی حواسش جمع و سفته 😔

اره کار خداست من یه پسر17ساله دارم علائمش یجوربودفقط می‌خوردم وعین فرفره بودم دخترم ده سالشه سه ماه ...

اره هر بچه به مدله پسر اولم ۳ ماه بالا اوردم و اینقدر اذیت بودم 

پسر دومم اصلا انگار نه انگار باردار بودم 

این یکی اینقدر تهوع دارم عین ادم نمیتونم بشینم بشدت تنبل بی حوصله شدم😢هنوز جنسیتو نمیدونم

منم کلی رژیم گرفتم به شوهرمم به زور رژیم دادم برای دخترولیییی در کمال عجیبی برام پسر شد😄😄😄 اصلا ب ...

بنظر من هرچی میخوای رژیم برعکسش و بگیر🤣🤣🤣🤣

آره خیلی همه ازش تعریف میکنن دکتر خودم متخصص بود تغذیه را زیاد قبول نداشت فقط میخواست پول بگیره، برا ...

خواهر منم خودمو خیلی برا رژیم اذیت کردم معدم و با فلفل سیاه زخم کردم ولی تا خدا نخواد فایده نداره منکه خیلی پشیمونم چرا نسپرده ب خدا دیگه اگه خودش داد ک چه بهتر نداد هم با دخترمون حال میکنیم

اره هر بچه به مدله پسر اولم ۳ ماه بالا اوردم و اینقدر اذیت بودم پسر دومم اصلا انگار نه انگار باردار ...

ووی عزیزم منم از بوی کباب و یخچالمون حالم بهم می‌خورد و بشدت عاشق چایی شده بودم ایشالا این یکیت دخمل باشه همدمت بشه برای ماهم دعا کن

بنظر من هرچی میخوای رژیم برعکسش و بگیر🤣🤣🤣🤣

دقیقا اینقدر اینجا شنیدم که چه‌قدر هزینه کردن و رژیم های خیلی دقیقی رعایت کردن که جنسیت موردنظرشون بشه ولی وقت سونو دیدن مخالفش شده !👌🏻😄😄 به خدا میگم خودت خنده ات نمی‌گیره این بنده‌ی خدا کلی هزینه کرده تلاش کرده بچه اش پسر بشه بعد دختر رو دادی به اون پسر رو دادی به من که میمیررررم واسه دختر چراااا؟!؟!!! 🤣🤣🤣🤣

البته که گله نمیکنم همش میگم خداروشکر خداروشکر واقعا سلامتیش اینقدر برای مادر مهم میشه که جنسیتش میره رتبه‌های پایین اولویت👌🏻❤️الهی که خدا حفظ کنه همه نی نی هارو❤️

ووی عزیزم منم از بوی کباب و یخچالمون حالم بهم می‌خورد و بشدت عاشق چایی شده بودم ایشالا این یکیت دخمل ...

ببین من نسبت به همه چی تهوع دارم هر غذایی ک میپزم هرکاری ک میکنم 

به لباس تن خودم و شوهرم حساس شدم تهوع میگیرم از بوی تنمون 

از شامپوم بدم امده 

از خونم بدم امده 

دم دمی شدم دنبال بهونم دلم میخواد فقط بخوابم 

یه خونه رو ک تو ۳ ساعت زیرو رو میکردم تمیز میکردم الان تو ۸ ساعت انجام میدم چون وسطش جونم میره

اوایل عاشق ترشی بودم الان فک میکنم میخوام بالا بیارم😭خیلی خیلی حالم بده هیچی روم جواب نمیده یه شربت داده یه قرص ب۶ داده با دمیترون اینارو میخورم بازم ادم نمیشم