2777
2789
عنوان

درحال طلاقم امروز شوهرم میاد بچه رو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 104 پست
اعتیاد بد دهنی خسیس و... روز آخرم خانوادش گفتن برو... درحالی اومدم برا طلاق که یه گوشی نداشتم چون گو ...

آدم شیشه ای هیچ وقت خوب نمیشه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ ماه پیش چرا اقدام کردین برا بچه؟ چرا الان فکرجدایی هستی؟؟؟؟بچه رو نفرست تو ماشین. خیلی هوا سرده. ...

ماشین بحاری داره بابا🤐

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه استارتر عزیز اشتباه نمی کنی اون آقا اعتیاد به شیشه داره و اگر زد بلایی سر خودت یا بچه ات آورد دیگه آه و ناله فایده نداره . حتما با شرط و شروط سنگین برگرد و حتما توی دادگاه بگو امنیت جانی ندارم و می ترسم .

اعتیاد بد دهنی خسیس و... روز آخرم خانوادش گفتن برو... درحالی اومدم برا طلاق که یه گوشی نداشتم چون گو ...

خوب کردی شیشه توهم میاره دندون لقو بکن بنداز دور بچتو ندیا دستش فردا زجرکشش میکنه بچتو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
آخی بیچاره بچه ببخشید فضولی نباشه چرا طلاق میگیری عزیزم ؟

اعتیاد خسیسی بد دهنی... گفتم دیگه نمیام خونه گفت نیا بعدش رفتم دوباره خانوادش خونه ی ما بودن گفتم شوهرم فلان کارو میکنه که مثلا واسطه شن خوب بشه خانوادش بهم گفتن نمیخوای برو بچت و شوهرت و بزار برو گفتم میرم منو از چی میترسونین گفتن تا آخرش همینجوری برو 

خونه چیه بعضی آدما اگه دنیا رم به نامت کنن کنارشون آرامش و امنیت جونی نداری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

چ شرط غیر منطقی کردی

خونه بنامت بزنه چند جیلیارد، از کجا معلوم فرداش طلاق نگیری

پای زندگی بچه ، معامله پولی نکن

شوهرت معتاد بود چطور بچه اوردی ازش

خدایا کمک مردمان کشورم کن.