2777
2789
عنوان

درحال طلاقم امروز شوهرم میاد بچه رو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 104 پست
آها بچه ۴ماهه رو ولش کن کنه تا امنیت جانی براش بوجود بیارهیه آدم چقد میتونه خود خواه باشه

نمی‌بره که بچه رو بچه ی منم خیلی گریه میکنه تا گریه کنه میاره میده گریه بچه رو اصلا نمیتونه تحمل کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شیشه از نزدیکم ندیدمولی شوخیه شاید شما میکشید😅خیلی اطلاعات دقیقم دارید😅من فک کردم گفته بچه رو ب ...

از چی اطلاعات دقیق دارم؟! اینکه آدمو گیج میکنه؟ خب اینکه بدیهیه🤔

آخه عنوان تاپیکش اینه که میاد بچه رو ببینه. تقریبا تو هر کامنتی که گذاشته نوشته میخوام ببینه. بعدا بیاد ببینه. اصلا حرفی از اینکه بدم ببره نزده. چند نفرم بهت گفتن باز همون حرفو تکرار کردی. منم واضح گفتم متوجه بشی ولی بهت برخورد که شایدم حق داری ببخشید. به من ربطی نداشت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
راهش این نیست بچه ۴ماهه رو ول کنی

قرار نیس ول کنم بچمه پاره تنمه خانوادش میگن بچه رو میزاریم بهزیستی ولی مگه من مردم که بچم بره بهزیستی بابام گفته خرجشو میده خودم نگه ش میدارم 

قرار نیس ول کنم بچمه پاره تنمه خانوادش میگن بچه رو میزاریم بهزیستی ولی مگه من مردم که بچم بره بهزیست ...

خواهشا خواهشاً برگشتی بچه دوم نیار 

الان هم قوی شو کار پیدا کن 

اگر هم طلاق گرفتی تو را خدا شوهر نکنی این بچه را بندازی زیر دست ناپدری 

که بچتو میکشه

فقط می تونم برات دعا کنم همه چیز به خوبی بگذره و اذیت نشی . قوی باش و به آسونی گول حرفهاشون را نخور ...

دقیقا همینی هست که گفتین حالا زندگیشون چطوره ولی مشکل اینجاس خانوادش اصلا عیب نمیدونن پسرشون معتاده 

دقیقا همینی هست که گفتین حالا زندگیشون چطوره ولی مشکل اینجاس خانوادش اصلا عیب نمیدونن پسرشون معتاده

دختر یکی از همسایه هاست . خوبیش این بوده خانواده شوهرش آدمهای آبروداری بودند و خانواده دختر هم خیلی پشتش بودند و براش وکیل خوب گرفتند الان چند سال هست سر زندگی شون هستند و ظاهرا زندگی خوبی دارند .

نمیشه که امضا نمیکنه

کاش وکیل داشتی . گاهی اگر مادر بگه دیدن پدر با بچه تنهایی خطر داره دادگاه محل یا شخص سوم معین می کنه و حتی در جایی خوندم بچه را می برند محل نیروی انتظامی و پدر همون جا حاضر میشه . امیدوارم بابت کتک هات نامه پزشک قانونی داشته باشی که کارت جلو میفته فقط اگر وکیل نداری با یک وکیل حتی شده تلفنی یا اینترنتی مشورت کن تا بهت کمک کنه به هر حال شما امنیت جانی پیش این مرد نداری ‌

کاش وکیل داشتی . گاهی اگر مادر بگه دیدن پدر با بچه تنهایی خطر داره دادگاه محل یا شخص سوم معین می کنه ...

وکیل دارم اما میگه حق پدرسه ببینه بچه رو اما شوهر من من و کتک نزده