2777
2789
عنوان

از زندگی نا امید شدم با اون تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 90 پست
بعدن تو مدرسه روحیت شاده ولی بیمارستان نهمن معلمم و واقعا خداروشکرمیکنم وعاشق شغلمم بچه ها انقد بهت ...

کارورزی که میرم بچه ها انقد شلوغن کنترلشون سخته واقعا

البته معلم خودشون میتونه کنترل کنه

میترسم از پسش برنیام🥲

داداش بیچاره منم همه بهش گفتن برو معلمی نرفت فیزیوتراپی 

یکی از دوستاش رتبش شبیه این شده بود رفت فیزیوتراپی الان اوضاع داداش بیچاره من کجا اوضاع دوستش کجا چقدر پیشرفت کرده خدا بیشترش کنه براش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودن صد در صد هوشبری میخوندم البته این خوبیش اینه که آدم یه آب باریکه داره ولی خب خیلی باریکه دیگ ...

از نظر درآمد فکر نمی‌کنم خیلییی بیشتر باشه

یعنی اختلافش فک نکنم ۱۰ ۲۰ تومن باشه

۵ ۶ تومن شاید

کارورزی که میرم بچه ها انقد شلوغن کنترلشون سخته واقعاالبته معلم خودشون میتونه کنترل کنهمیترسم از پسش ...

نه اصلا قابل مقایسه نیست منم کارورزی میرفتم فکرمیکردم خیلی شلوغن مخصوصا وقتی رفتم کارورزی مدرسه پسرونه .

یعنی به غلط کردن افتادم🤣

بعد که خودم معلم شدم دیدم بچه ها از معلم خودشون حساب میبرن ...نترس به حرفت گوش میدن

مخصوصا مدرسه دخترونه خیلی خوبه بچه ها انقدر احساساتی وبامحبتن هرروز نامه وگل میگیری🤣

از نظر درآمد فکر نمی‌کنم خیلییی بیشتر باشهیعنی اختلافش فک نکنم ۱۰ ۲۰ تومن باشه۵ ۶ تومن شاید

نه خیییلی بالاست سریع ماشین و خونه خرید 

بیچاره داداشم افسردگی گرفته بعد مدرسه می‌ره اسنپ کار میکنه

نه خیییلی بالاست سریع ماشین و خونه خرید بیچاره داداشم افسردگی گرفته بعد مدرسه می‌ره اسنپ کار میکنه

معلمی برا  خانوما  بهتر تایم تعطیلی زیاده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
هنوز دانشجوام..سال آخرکسایی ک با سابقه یک سال سرکارن الان فک میکنم ۱۱ ۱۲

عزیزم  هر کسی با محیط بیمارستان کنتر نمیاد ولی ولی ولی چرا معلمی رو بیزینسی انتخاب کردی؟ معلمی یه جور مادری یا پدری کردن در حق بچه ها رو توی خودش جا میده ، تو نباید برای منبع درآمد اولویت اولت باشه ، حق بچه ها به گردنت میمونه اینجوری، لطفا تجدید نظر کن در نگاهت به زندگی و شغلت 

نه اصلا قابل مقایسه نیست منم کارورزی میرفتم فکرمیکردم خیلی شلوغن مخصوصا وقتی رفتم کارورزی مدرسه پسرو ...

اره همبن الانم هر روز کلی نامه دارم😂😂

بنظرت از اولش شمشیرو از رو ببندم و جدی و اخمو باشم؟ 😂 آخه تو کارورزی دوستم خیلی جدی بود بچه ها حساب میبردن 

من که آروم و مهربون بودم به حرفم گوش نمیدادن