2777
2789
عنوان

عروسی تجملاتیش خوبه با ساده

126 بازدید | 8 پست

سلام و نور

وقت  همگی بخیر

احساس میکنم از بس همه چی تجملاتی شده واقعا اون مناسبت بجای اینکه باعث آرامش بشه و شاد باشن بیشتر اختلاف و تنش به وجود آورده و خییلیا هم بخاطر حرف مردم سخت میگیرن و باعث دیر ازدواج کردن جونها شده 

بابا بخدا که نه خرج زیاد نه مهریه زیاد خوشبختی نمیاره 

آسون بگیرید همه چیز رو لذتشو ببرید

قدیما نراسمها بخاطر همین آسون گرفتنا چقدر باصفاتر بود 

یه جشن کوچیک خانوادگی و یه ولیمه بسه جهاز هم در حد توان پیامبر هم زره حضرت علی ع رو گفت بفروشن جهاز بگیرن از کجا اومده این جولان دادن جهاز نمیدونم به ولا

آخه کسی که تشنه اس نمیگن برو فوق لیسانس بگیر بعد بیا ازدواج کن

یخو این رسم و رسومات غلط برانداخته بشه خوبه

همسایه کریمه اهل بیت ع.

بستگی به توان مالیش داره اگه توان مالیش باشه ترجیح خودم تجملاتیه ولی ساده هم گزینه خوبیه و مهم مراسمه نیست مهم اینکه هودتون چی بیشتر دوست دارین سخت نگیر

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مخالفم 

خونه دادم ...جهیزیه 800 میلیون گرفتم ...همه مراسمات خرج کردم 

آخرش گفتن پول وامت بده برات عروسی بگیریم

تو بد تربیت شدی

فقط یه دلیل داشت همه بهم میگن سخت نگرفتم نه مهریه... نه خرید عقد داشتم ...

عقد وعروسی پر خرج حرامه،

چون باعث چشم وهمچشمی میشه.

کاش روابط حرام گران میشد.

با این جور مسائل روابط حرام را ارزان کردند 

وروابط حلال را گران.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
تجملاتی منظورت چیه کیفیت بالای مراسم و پذیرایییا تعداد جمعیت بیشتری دعوت کردنچون من خودم عروسی های خ ...

منظورم کلی هست 

اگر داماد داشت هم از خیلی از چیزها باز میشه گذشت بجاش چیز دیگه گرفت

تنوع غذاها ننیدونم فلان تالار هلی شات نمیدونم کلی چیزهای دیگه 

تمیگم در شاءن و شخصیت عروس کم لطفی بشه 

اما خیلی از چشم و همچشمی ها باعث شده جونهامون سر موعد ازدواجشون عقب بیوفته قبول دارید؟

همسایه کریمه اهل بیت ع.