2777
2789
عنوان

کی ژله و سالادماکارونیمو درس کنم دوروز مونده یا ی روز مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست
عزیزم سس سالادو ی روز قبل بزنم یا پنجشنبه ی ساعت قبل سرو؟میگم یوقت سسو،ماکارونی ها نکشن خشک شن...

سس بریز

برای روز اخرم سس نگه دار چون اصولا ی مقدارش جذب میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سس سالادو ی روز قبل بزنم یا پنجشنبه ی ساعت قبل سرو؟میگم یوقت سسو،ماکارونی ها نکشن خشک شن...

نصفشو بزن عزیزم.. بقیشم قبل سرو بزن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شب قبلش همون چهارشنبه شب دیگ درسته گلم؟بعدم سسشو همون موقع بزنم یانگه دارم پنجشنبه شب موقع سرو بزنم؟

اره عزیزم . سسو بذاری بعدش بزنی که بهتره . آخه یبار من درست کردم یروز موند تو یخچال سس جذب ماکارونیا شده بود انگار اصلا سس نداشت . یکمم تلخ شده بود

سس بریزبرای روز اخرم سس نگه دار چون اصولا ی مقدارش جذب میشه

پس دوبار بینم درسته؟راسی گلم سس مایونز و هزار جزیره گرفتم دوتاش باهم خوب میشه؟کالباس هم نمیزنم مرغ ریش ریش ...چطوره؟

اره عزیزم . سسو بذاری بعدش بزنی که بهتره . آخه یبار من درست کردم یروز موند تو یخچال سس جذب ماکارونیا ...

اره چون ی بار برا دخترداییم ک جشنش بود درس کردم واس سس نداشت اصلا..همش جذب شده بودن...میترسم الانم اونجوری شه

نصفشو بزن عزیزم.. بقیشم قبل سرو بزن

عزیزم ماکارونی پیچی و پاپیونی خوبه؟دوتاشو ترکیب کنم؟نخود فرنگی هویج و ذرت و مرغ ریش وخیارشور هم مخلفاتشه...کافیه دیگ‌اره؟

اره عزیزم . سسو بذاری بعدش بزنی که بهتره . آخه یبار من درست کردم یروز موند تو یخچال سس جذب ماکارونیا ...

عزیزم ماکارونی پیچی و پاپیونی خوبه؟دوتاشو ترکیب کنم؟نخود فرنگی هویج و ذرت و مرغ ریش وخیارشور هم مخلفاتشه...کافیه دیگ‌اره؟

عزیزم ماکارونی پیچی و پاپیونی خوبه؟دوتاشو ترکیب کنم؟نخود فرنگی هویج و ذرت و مرغ ریش وخیارشور هم مخلف ...

اره مخلفاتش خوبه ولی من مرغ نمیزنم ژامبون یا کالباس میریزم.  ماکارونی هم به نظرم ی مدل باشه شیک تره . 

عزیزم ماکارونی پیچی و پاپیونی خوبه؟دوتاشو ترکیب کنم؟نخود فرنگی هویج و ذرت و مرغ ریش وخیارشور هم مخلف ...

بدی پیچ پیچی و پاپیونی اینه زود خورد میشن پیگولی یا صدفی بگیری بهتره 

قبل زدن سس اول بهشون حتما چندقاشق روغن زیتون بزن و هم بزن و بعد سس بزن 

ترکیباتش واسه همه متفاوته عزیزم ماتوش لوبیا کنسرویم میزنیم و خاله ام اینا تخم مرغ ابپز. و سیب زمینیم میزنن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه