2777
2789
عنوان

کی ژله و سالادماکارونیمو درس کنم دوروز مونده یا ی روز مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست

سالاد ماکارنی نزار این همه نشنیدین ک میگن باعث مرگ شده اونوقت شمامیخوای ازیه شب قبل درست کنی ک خیلی سم تولیدمیکنه وخطرناکه توجمعتون اگ بچه دارید اصلا نزارخدایی نکرده اتفاقی نیوفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سس سالاد ماکارونی رو موقع درست کردن بزن وگرنه ماکارونیت خشک و گس میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

سالاد ماکارونی رو روز قبل درست کنی سس رو می کشه به خودش بد میشه 

مگه موادش رو خورد کنی بذاری یخچال یکساعت قبلش قاطی کن 

دختر قشنگم سالاد ماکارونی کاری نداره که تو بخوای یه روز قبل درست کنی 

ژله و اینا رو درست کن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
سالاد ماکارونی رو روز قبل درست کنی سس رو می کشه به خودش بد میشه مگه موادش رو خورد کنی بذاری یخچال یک ...

بخدا اونقد استرس دارم......اصلا دوروزه نخابیدم....همش میگم‌نکنه خراب کنم....استرس دارم

پس دوبار بینم درسته؟راسی گلم سس مایونز و هزار جزیره گرفتم دوتاش باهم خوب میشه؟کالباس هم نمیزنم مرغ ر ...

خوبه

داخل سست شوید خشکم بزن عالی میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بدی پیچ پیچی و پاپیونی اینه زود خورد میشن پیگولی یا صدفی بگیری بهتره قبل زدن سس اول بهشون حتما چندقا ...

ای بابا منم همه چیو گرفتم.ازهمین پیچی و پاپیون گرفتم....راسی شیویدتازه و یکم جعفری تازه خوبش میکنه یا بد طعم؟

ای بابا منم همه چیو گرفتم.ازهمین پیچی و پاپیون گرفتم....راسی شیویدتازه و یکم جعفری تازه خوبش میکنه ی ...

جعفری نزدم 

ولی شوید خوشمزس میکنه اونو موقع سرو بزن برای تزیین کمیم بریز داخلشون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سسشو ی ساعت قبل خوردن بزنم؟یاهمون شب قبل‌..میخام سس جذب نشه خشک نشه‌

وای نه موقع سرو سس بزن اصلا از روز قبل نزنی ک کل سالاد ماکارونی به فنا میره من امتحان کردم باید تازه باشه سسش نیم ساعت قبل خوردن تو یخچال بذاری زیاد نه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜