2777
2789
عنوان

اجاق گاز چی بخرم...راهنمایی کنید

3464 بازدید | 15 پست

سلام خانما

اجاق گاز فردار بهتره؟ یا گاز صفحه‌ای

یه فر کوچیک تو کار دارم....‌‌گاز صفحه‌ای قراره جدید بگیرم. آیا گاز فردار بزرگ بگیرم کلا بهتره؟   

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....

خو فر تو کار داری گاز صفحه ای بگیر 

بین ایرانیا اخوان بهتره..

من گاز صفحه ای خونه قبلیم استیل اخوان بود

ولی ای یکی خونه داتیس شیشه ای گرفتم

اصلا خوب نیس ارترو مچ دست گرفتم از بس باید دکمه هاشو فشار بدم تا روشن بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا گاز صفحه ای رو دوست ندارم خیلی اذیت دارن  کم شعله آن  گاز فردار بگیر عالیه

راستش بیشتر می‌خوام بدونم فر اون که بزرگتره برام کارا رو راحت تر می‌کنه یا فرقی نداره

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
خو فر تو کار داری گاز صفحه ای بگیر  بین ایرانیا اخوان بهتره.. من گاز صفحه ای خونه قبلیم استیل ...

تا الان هم دوتا رومیزی داشتم که قراره یکی تعمیر بشه که چهار شعله هست

و اونی که توی اتاق پخت هست عوض بشه. یه چیزی می‌خوام فاصله بین شعله ها بیشتر باشه....فر بزرگ بهتر از این که دارم هست؟ یا خرج اضافیه؟

من انتخابم گاز فردار هستش 

چون فاصله ی شعله ها بیشتره 

قدرت شعله ها بیشتره 

فر بزرگتره برای پخت و پزم 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
صفحه ای ها فاصله شعله ها خیلی کمه موقعی که چند تا قابلمه همزمان میزاری اعصاب خورد کنی 

دقیقا همین مشکل رو دارم

تا الان هم دوتا رومیزی داشتم که قراره یکی تعمیر بشه که چهار شعله هست و اونی که توی اتاق پخت هست عوض ...

حالا نظر خودتون خیلی مهمه 

اگه پخت و پزت زیاده و برای پخت داخل فر هم جای زیاد میخوای اجاق گاز بهتره 

من خیلی وقت پیش اجاق گاز فردار داشتم اصلا از فرش استفاده نکردم حوصله تمیزکردن نداشتم و اینکه زیاد تجربه نداشتم از پخت داخل فر 

ولی الان فر تو کار برقی دارم عالیه

وگاز صفحه ای برای پخت پز خودمون جواب میده

وقتایی که مهمون زیاد دارم یه تک شعله تو تراس برای پخت برنج کارمو راه میندازه

حالا نظر خودتون خیلی مهمه  اگه پخت و پزت زیاده و برای پخت داخل فر هم جای زیاد میخوای اجاق گاز ...

زیاد مهمون دار نیستم. ولی الان توی فاصله شعله ها مشکل دارم. و اینکه فر تو کار من فن‌دار نیست و گرمه مشکل خاصی باهاش ندارم. فقط گاهی سخت روشن میشه