ی کاپشن میخوام بفروشم گذاشتم تو دیوار مرکز شهرمون ولی گفتم ی شهر دیگه ی خانمی اومد گفت میخوامش ولی یکی از دوستام تو شهر شما هست شهرما کوچکه و گف ببرش فلان جا من گفتم دوره بیاد مرکز شهر گف باشه بنظرتون برم ؟؟؟ یعنی میخره؟؟؟؟ ب پولش نیاز دارم میخوام ردش کنم بره میترسم با ی بچه کوچک تو این سرما برم ببینتش از اینایی باشه ککلی ایراد میگیرن بعد نخره
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر میکند. فکر میکند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازهی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن میرسد میبیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشمهایش چین افتاده، پاهایش ضعف میرود و دیگر نمیتواند پلهها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطرههاست که روی دوش آدم سنگینی میکند.». از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خب قبول نمیکردی میگفتی بچه کوچیک دارم بگو دوستتون بیاد
شاید اونم نیاز داره اگه ماشین داری ببر امید با خدا
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت میدونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
خب قبول نمیکردی میگفتی بچه کوچیک دارم بگو دوستتون بیادشاید اونم نیاز داره اگه ماشین داری ببر امید با ...
خب تنها مشتری ک گف میخوام همین بود نمیدونم راست گفته یانه ماشینم تعمیر گاه هست
بگو بیعانه بزنه بعد ببر پول تاکسی روهم اضافه بگیر ازش،بعد همون اول قرارکن اگه طرف نپسندید پول بیعانه و کرایه از جیبتون رفته،چون من وقتمو از سر راه نیاوردم تو سرما
احتمالش هست نخره،بگو هواسرده بگو آدرس میدم بیادخونه در حیاط ببینه، تو خونه راهش ندی،خیلی ها میدونن ط ...
گفتم نمیتونه بیاد فلان جا چیزی نگفت ترسیدم اصرار کنم از دستم بره دیروز هوا خوب بود گفتم خودم میبرم مرکز شهر الان بلند شدم دیدم بارون و سرما
بگو بیعانه بزنه بعد ببر پول تاکسی روهم اضافه بگیر ازش،بعد همون اول قرارکن اگه طرف نپسندید پول بیعانه ...
میترسم از دستم بره نمیدونم چکار کنم الان بخوام برم تاکسی سریع هست جلو خونمون مرکز شوهرم نزدیکه من نگرانیم از اینه میترسم این کاپشنو بزارم تو پلاستیک ببرم با ی بچه بغل بعد از اونایی باشه که ایراد میگیرن