2777
2789
عنوان

سه ساعته میخام بخوابم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 27 پست
مرسی میذارم

اگر در همین لحظه نمی‌توانید بخوابید و مشکل خواب آزارتان می‌دهد، می‌توانید این مراحل را امتحان کنید:

1. آرام‌سازی بدن و ذهن:

یک جای آرام پیدا کنید و چند نفس عمیق بکشید.

تکنیک تنفس 4-7-8:

4 ثانیه نفس بکشید،

7 ثانیه نفس را نگه دارید،

8 ثانیه نفس را بیرون بدهید.

2. از رختخواب بلند شوید:

اگر بیش از 20 دقیقه در رختخواب بیدار ماندید، بلند شوید و کاری آرامش‌بخش انجام دهید (مانند خواندن یک کتاب آرام). این کار به ذهن شما پیام می‌دهد که تخت فقط برای خواب است.

3. نور ملایم:

نورهای شدید یا استفاده از موبایل و صفحه‌نمایش را کنار بگذارید. نور آبی خواب را مختل می‌کند.

4. چای یا دمنوش آرام‌بخش بنوشید:

مثل چای بابونه یا دمنوش گل گاوزبان.

5. موسیقی یا صدای طبیعت گوش دهید:

صدای باران، باد، یا موسیقی آرام ممکن است کمک کند ذهنتان آرام شود.

6. افکار خود را تخلیه کنید:

اگر فکر یا استرسی دارید که مانع خواب می‌شود، آن را روی کاغذ بنویسید تا ذهنتان آزاد شود.

7. بدنتان را سنگین کنید:

تصور کنید بدنتان به تدریج سنگین‌تر و آرام‌تر می‌شود. این تمرین ذهنی به بدن کمک می‌کند آرام شود.

اگر باز هم مشکل ادامه داشت، نگران نشوید؛ گاهی اوقات فشار برای خوابیدن خودش مانع خواب می‌شود. آ

رامش خود را حفظ کنید و به بدن زمان بدهید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر در همین لحظه نمی‌توانید بخوابید و مشکل خواب آزارتان می‌دهد، می‌توانید این مراحل را امتحان کنید:1 ...

این تنفسو انجام دادم، خوابم نمیبره چرا پس؟

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

این تنفسو انجام دادم، خوابم نمیبره چرا پس؟

اگر تکنیک تنفس کمکی نکرده، ممکن است ذهن شما هنوز فعال باشد یا استرس زیادی داشته باشید. در این شرایط:

1. بیرون کردن فکرهای مزاحم:

اگر ذهنتان مدام مشغول فکر کردن است، سعی کنید تمرکز خود را به چیزی آرامش‌بخش هدایت کنید:

یک خاطره خوب و آرامش‌بخش را در ذهنتان مرور کنید.

تصور کنید در یک جای آرام (مثل ساحل یا جنگل) هستید و به جزئیات فکر کنید.

2. ریلکسیشن بدن:

ریلکس‌سازی پیش‌رونده عضلات:

از انگشتان پا شروع کنید؛ هر قسمت از بدن را برای چند ثانیه منقبض کنید و بعد رها کنید. به آرامی به سمت بالای بدن پیش بروید.

3. استفاده از تکنیک شمارش معکوس:

از 1000 به صورت معکوس بشمارید، با تمرکز روی هر عدد. این کار می‌تواند ذهن شما را آرام کند.

4. دمنوش گرم:

اگر هنوز بیدارید، بلند شوید و یک فنجان دمنوش بابونه یا اسطوخودوس بنوشید. این گیاهان به آرامش کمک می‌کنند.

5. اگر همچنان بیدارید:

گاهی اوقات تلاش برای خوابیدن باعث بی‌خوابی بیشتر می‌شود. بلند شوید، کتاب بخوانید یا به موسیقی آرامش‌بخش گوش دهید. این کار ممکن است به تدریج شما را خواب‌آلود کند.

گاهی بدن برای خواب به زمان بیشتری نیاز دارد. استرس نداشته باشید و به بدنتان فرصت دهید تا آرام شود. اگر این مشکل تکرار شد، حتماً برای بررسی دقیق‌تر

به پزشک یا مشاور مراجعه کنید.

اگر تکنیک تنفس کمکی نکرده، ممکن است ذهن شما هنوز فعال باشد یا استرس زیادی داشته باشید. در این شرایط: ...

پس من برم بمیرم🥴

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه

همه رو بخون ذهنت هم اروم نیست فکرت به یجا دیگه داره فکر می کنه

نه میگرن دارم

بیدار شدم