2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببرید مرکز درمانی

کدوم خری گفنه ایستاده تزریق میشه کرد؟ 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

هیچکدومش هیچ دردی نداره. برو درمانگاه بده برات بزنن. 

ایستاده رو کسی میزنه که مثلا دیابت داره و کار هرروزشه یا کلا قویه؛ نه یکی که میپرسه آمپول درد داره😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بابا یا مرده یا مسخره کردهبرو تاپیک قبلش

😐کل سایتو کرده آمپول 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

سلام بله درد داره به جز مواد که تو سرنگ هست سوزن ها هم تاثیر داره رو درد برای همین من و همکارانم به بیمار میگیم سرنگ ایرانی نخرید

نحوه تزریق هم بهتره که درازکش باشه چون بدن در حالت ریلکس شدن هست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

سلام بله درد داره به جز مواد که تو سرنگ هست سوزن ها هم تاثیر داره رو درد برای همین من و همکارانم به ...

اها هردو ایرانی و خارجی درد دارن؟کدوم دردش کمتره؟از شما ک تجربه دارید راحت‌تر می‌توانم بپرسم

اها هردو ایرانی و خارجی درد دارن؟کدوم دردش کمتره؟از شما ک تجربه دارید راحت‌تر می‌توانم بپرسم

ایرانی چون سوزنهاش کج هستن دردش به نسبت خارجی بیشتره

خارجی مطمئنا بهتره البته مواد تو سرنگ نحوه بدن که در ارامش هم باشه خیلی تاثیر داره حتما هم هواگیری بشه و جای درست زده بشه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»