2777
2789
با عیب‌جویی آدم خسته تر هم میشه واقعأ. کسایی که زحمتشو نمیکشن وهیچ کاری نمی‌کنند فقط ایراد گرفتنو بل ...

بخدا از ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۸ سالم بود دوتا بچه ی شیر به شیر داشتم پدرم دراومد ۲۶ سالمه واریس گرفتم کمردرد و پادرد مثل پیرزنا بچه هام مدرسه می‌رن کلی وقتمو می‌گیرن این وسط شوهرم میچرخه تو خونه به همه چی گیر می‌ده چرا ظرف ادویه خالیه چرا نایلون تو یخچاله چرا تو حموم تیغ مونده چرا این شکلی خوابیدی چرا سطل دستشویی که کلا دوتا توش دستماله رو‌ عوض نکردی ،حیاطو یه هفته پیش شستم رفته برداشته با حرص حیاط میشوره که مثلا تو نمیشوری،تابستون دعوا انداخت که چرا شاخه های درختارو حرص نکردی! و هزار تا ایراد دیگه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه شاخه درختها کار خانم نیست

متاسفانه انگار برا من هست 

یه دعوایی انداخت افتضاح 

دیگه آدمی که به مدل خوابیدن گیر بده و لگد بزنه بهت و فحش بده که چرا اینطوری خوابیدی ازش چه انتظاریه 

بخدا از ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۱۸ سالم بود دوتا بچه ی شیر به شیر داشتم پدرم دراومد ۲۶ سالمه واریس گرفت ...

اینجوری خیلییی سخته منم همسرم فقط میره سرکار و بر می گرده نه میدونه دخترم کجا درس می خونه کی امتحان داره  چی احتیاج داره پسرم دو ساله هست انقدر اذیت می کنه هنوز نیم ساعت بچه رو پارک نبرده اخر سرم میگه بیا جاهامون رو عوض کنیم یعنی کار من راحته کار اون سخت، من که هیچ وقت همسر دلخواه همسرم نمیشم والا بخدا

متاسفانه انگار برا من هست یه دعوایی انداخت افتضاح دیگه آدمی که به مدل خوابیدن گیر بده و لگد بزنه بهت ...

همسر من جتی بخاری رو تصب نمی کنه هر سال خودمو دخترم نصبش می کنیم جالبه که خروپف می کنه بعضی وقتا میره تنها توی اتاق دیگه ، بخاری اون اتاق نصب نیست بعد دیشب من کفتم چقدر خونه سرده کفت بیا جاتو با من عوض کن، فک کن توقع داره بخازی اون اتاق رو من نصب کنم البته من دیگه کاراش برام عادیه کلی هم متلک بارش می کنم 

اینجوری خیلییی سخته منم همسرم فقط میره سرکار و بر می گرده نه میدونه دخترم کجا درس می خونه کی امتحان ...

دقیقا اینم تا حالا یه املا نگفته به بچه ها 

میشینم یه ساعت ریاضی درس میدم سوال مینویسم براشون یبار گفتم بیا یه املا بگو به بچه من کارامو کنم نتونست تا آخر تموم کنه گفت حوصلم نمیکشه  

پسر بزرگم کلاس چهارمه کوچیکه سوم،شاید تو عمرشون دوبار باباشون برده باشه حموم اینارو اونم با زور  

هیچوقت یادم نمیره سقط کرده بودم بیمارستان بودم بهش گفتم اون دمپایی هارو بده برم دستشویی نداد گفت نوکرتم مگه 

برن گمشن همشون،پیر شدیم بدنمون داغون شده بعد اینا یه موشون سفید میشه غصه میخورن میندازن تقصیر زنا

همسر من جتی بخاری رو تصب نمی کنه هر سال خودمو دخترم نصبش می کنیم جالبه که خروپف می کنه بعضی وقتا میر ...

تقصیر خودمونه از اول انقد خودمونو بی ارزش کردیم 

من عید به عید دوتا فرش ۱۲ متری فرش جمع می‌کنم ببره قالیشویی یعنی یدونه مبلو کمک‌نمیکنه که جابجا کنم همشو خودم انجام میدم فقط غر می‌زنه 

بعد جاریم از اول حتی فرش ۹ متری رو باز هم نمیکنه میگه شوهرم بیاد من که نمی‌تونم 

خودمون مقصریم 

شیر و خامه چقدر بریزم؟ بعد از ریختن خامه نیم ساعت بذارم باشه؟

شیر بستگی داره چقدر میخوای درست کنی... من خودم یک بطری رو به اندازه یک فنجون کمتر می ریزم... خامه هم از این صورتی ها نصف بیشتر می ریزم... چون خودم طعم خامه رو دوست دارم... شیر رو باید زودتر بریزی خامه رو نیم ساعت آخر

تقصیر خودمونه از اول انقد خودمونو بی ارزش کردیم من عید به عید دوتا فرش ۱۲ متری فرش جمع می‌کنم ببره ق ...

منم همه کار انجام میدم دیگه خیلیییی پر رو شده تصور کن داداش خودش میخواست بیاد خونمون گفتم برو میوه بخر گفت حال ندارم