2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماکارونی خسته شدم از پختن و شستن و جمع کردن و پاک کردن و … اخرشم بجای دستت دردنکنه هزار تا عیب پیدا ...

با عیب‌جویی آدم خسته تر هم میشه واقعأ. کسایی که زحمتشو نمیکشن وهیچ کاری نمی‌کنند فقط ایراد گرفتنو بلدند

انشاالله مرغ و کدو داریم 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
منم سوپ جو دوست دارم قبلا خیلیییی خوب درست می کردم چند وقت درست نکردم یادم رفته میشه دستور پختش رو ب ...

جو پوست کنده رو بزار یا بزار چند ساعت خیس بخوره یا از اول بزار بپزه، "من از اول میزارم جو بپزه"... بعد جداگانه مرغ رو اول با پیاز یه بار میجوشونم چون مرغ بشدت بوی بد داره... بعد که جوشید و بوش رفت فقط خود مرغ به جو اضافه میکنم.... هویج رنده شده اضافه می کنم...جعفری خورد شده... بعد قارچ ورقه ورقه شده.... اگه دوست داشتی میتونی تو این مرحله رب بزنی و سوپ قرمز بشه... ولی من امروز با شیر درست کردم... یه خورده که آب سوپ کم شد و مواد پخته شد شیر بهش اضافه می کنیم و برای نیم ساعت آخر خامه رو اضافه می کنیم و بعد نیم ساعت خاموش.... فقط باید وقتی شیر ریختی بالاسرش باشی تا شیر سر نره

"اینم بگم وقتی مرغ رو جداگانه نیم پز کردی باید حتما زردچوبه و ادویه رو بریزی دیگه مجبور نشی تو خود ظرف سوپ زردچوبه بریزی... رنگ سوپ بد میشه"