2777
2789
عنوان

بالاخره نوبت عمل اسلیو گرفتم ولی هنوزم میترسم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2376 بازدید | 114 پست
انشالا که خیره . کلی من نه پولشو دارم نه مراقبت بعدش کسی هست ...من بیچاره فقط رژیم . 😪

چندماهه یکسره دارم کار میکنم تا تونستم هزینه عمل رو جمع کنم ... همیشه هر کی میگفت چاقی میگفتم عمل میکنم اخرشم همون شد 😢 ولی به نظرم رژیمو و ورزش بهتره آدم میتونه ماهی یبار چیت کنه.... ولی عمل خیلی سخته همیشه باید رژیم باشی رعایت کنی

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رژیمی میگیری یکم توضیح میدید

قندو گذاشتم کنار . دمنوش برا خودم درست میکنم غذامو خودم کم کردم پیاده روی... نونم که خیلی کم میخورم اصلا اصولی نیست میدونم ولی من با رژیم خریدنی و اینا نمیدونم چرا رعایت نمیکنم .

چه رژیمی میگیری یکم توضیح میدید

رژیم کالری شماری همراه با فستینگ ۱۰.۱۴عالیه از ۹ صبح تا ۷ عصر هر دوسه ساعت یه وعده کوچیک میخوری بعدش هیچی جز آب چای قهوه تا ۹ صبح... و هرروز یکساعت پیاده روی من قبلا با این روش توو دوهفته 

۱۰ کیلو کم کردم

💕
چندماهه یکسره دارم کار میکنم تا تونستم هزینه عمل رو جمع کنم ... همیشه هر کی میگفت چاقی میگفتم عمل می ...

الان با خودت چند چندی؟؟؟

پس خودت خواستی     اون بنده خدا مقصر نیست

هی اصرار کردی    حالا یهو پشیمون شدی

منم جاش بودم  میگفتم حتما بلید بری

چون ممکنه  باز الان بگی نه      پس فردا بگی اره

رژیم کالری شماری همراه با فستینگ ۱۰.۱۴عالیه از ۹ صبح تا ۷ عصر هر دوسه ساعت یه وعده کوچیک میخوری بعدش ...

چه خوب 10کیلو تو دوهفته 

فستینگ‌چند بار در هفته ؟

پیاده روی رو میشه دو تا نیم ساعت جدا انجام داد؟

استارتر جان من میفهمم چی میگی، خودن اضافه وزنم ۱۵ کیلو هست ولی واقعا چند ساله درگیر همینم همش انواع رژیم ولی متاسفانه تا نرمال غذا بخودی برمیگرده، ما تو فامیلمون چند نفر عمل کردن خیلی راضی هستن، ولی یه سری ریسک ها داده دیگه، نگران نباش، به خدا توکل کن اصلا استرس بدترین حالت برا عمل تو هست، اگه تصمیم گرفتی دیگه به بقیه نگو که تو دلت خالی بشه، به پاهات و زانوهات فکر کن که چه باری از روش برداشته میشه، به لباسای قشنگ فکر کن