2777
2789

خوب بگو بال گردن مرغ یا کلا مرغ داری خونت؟

بجوشون با پیاز و سیر 

بهد تو یه قابلمه جدا جوپرک‌و یه ذره سبزی و رب و همین گوشت که پختیرو ریش کن بریز با عصاره گوشت عالی میشه

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جو ... هویج .. پیاز ‌..‌ مرغ ..  همه رو یه جا بریز داخل زودپز 

در اخر رب و زرچوبه تفت بده ...‌

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

من همه چیو میریزم توقابلمه پیاز رنده شده هویج جوپرک رب سی زمینی و مرغ و ادویه بعد از ی مدت ک پخت مرغو درمیارم ریش ریش میکنم با رشته سوپی و کمی آبلیمو اضافه میکنم ب سوپ خیلی خوشمزه و راحته و نیازی ب ی قطره روغنم نیس

سینه مرغ و هویج رنده و...بپز  بعد سینه ی مرغ رو ریش کن با ماکارونی سوپی و جو پرک بریز تو آب مرغه تا بپزه، تنبلانه ترین حالت سوپ ولی مقوی😃

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من همیشه اینطوری درست میکنم .‌ کره محلی کلی میریزم تو زودپز بعد مرغا رو ک نگینی خورد کردم میریزم توش حسابی سرخ میکنم بعد پیاز نگینی خیلی ریز همشون ک تفت خورد یکم رب و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و زیره بعد برنج نیم دونه چنپه میریزم و بعد اب و سر زودپزو میذارم ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزه کافیه .‌ ی سوپ لعاب دار بشدت خوشمزه تحویل میگیری .. این سوپ من خیلی معروفه همه عاشقشن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

پیاز با مرغ تفت بده بعد جو و هویج و سیب زمینی اضافه کن بعد یکم ادویه و یه کوچولو رب بزن اب بریز اخرسر یکم ابلیمو و جعفری یا سبزی سوپ بریز توش 

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)