2777
2789

شوهرم کل سال بهم فحش میده و آزارم روحی و جسمیم میده هزار تهمت بهم میزنه بهم انگ روانی بودن میزنه حالا دیشب برام ی گل بزرگ خرید با کیک و کادو جلوش انداختم تو زباله گفتم کل سال آزارم دادی این تبریک رو هم ازت نمیخوام....ازش متنفرم دخترا 

خودم مریض بودم دخترم مریض شد رفتم براش بادام نمکی خریدم بهم فحش داد سگ روانی برا چی اینو گرفتی بچه چیزی نخورده رفتی سرکه گرفتی براش گفتم باشه بابا نمیدم چته خو هی می‌گفت سگ اشغال من سکوت کردم دیگ گریه کردم هیچی نگفتم .....

شرایط جدایی ندارم 

تنها کاری ک ازم برمیاد همین بود ک خوردش کنم بهش هم گفتم برو با هر کسی ک دلت میخواد ذره ای برای من اهمیت ندارد....

واقعا واسم دیگ مرده کاش بره با یکی دیگ مریض بودم حالم بد بود بدن درد و گلو درد بعد ازم رابطه میخواست  ازش متنفرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 

همه ما که معصوم نیستیم بعضی وقتها عصبانی میشیم

نباید مینداختی سطل آشغال

میدادی به مستحق

نماز اول وقت یادتون نره

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

رفتارت به ضرر خودته 

وقتی شرایط جدایی نداری باید یه کاری کنی اوضاع به مرور بهار بشه الان با این رفتار هیجانی که داشتی فقط شرایط بدتر میشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

وقتی شرایط جدایی نداری همه راه ها رو نبند

اینجور که نبود باهاش ازدواج کردی درسته؟ حتما یه چیزایی شده که به اینجا رسیدین راهشو پیدا کن درستش کنین شاید مشکلات روحی روانی داره 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص همه ما که معصوم نیستیم بعضی وقته ...

توی همه تاپیک ها همین پیام رو میگذاری ، رباتی؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص همه ما که معصوم نیستیم بعضی وقته ...

زندگیم اصلا خوب نیست در حالی ک از بیرون انگار گل و بلبل هیچکس نمیدونه دارم با چ چرب زبونی سر میکنم خانوادم میدونن ولی میگن کوتاه بیا بچه داری 

رفتارت به ضرر خودته وقتی شرایط جدایی نداری باید یه کاری کنی اوضاع به مرور بهار بشه الان با این رفتار ...

دیگ بریدم خواهرم دو سال زندگیم داغونه  هیچ‌ کاری هم برام نمیکنه