2777
2789
عنوان

ترسیدن در بارداری

106 بازدید | 8 پست

خانوما... دو روز پیش چند نفر در مورد دعا و روح و جن این چیزا حرف میزدن،من از اون روز خیلی ترسیدم قرآن میخونم هر روز اما باز میترسم راه میرم همش فکر میکنم یچیزی پشتمه.داشتم ظرف میشستم یهو حس کردم یه چیزی پشتمه برگشتم یچیز سیاه دیدم از ترس پریدم بالا و زهرترک شدم. یا بعضی صداها به گوشم میرسه من چیکار کنم؟؟😔😔

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه چرا تاپیک ها رو باز میکنیدالان چیزی نیس فقط ذهن آت اینقدر فکربهش ییزی میبینی با خودت آیه الکرسی بنویس بزار 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بارداری؟؟؟

ی خاطره از بارداری میگم.تو هم امتحان کن.

ی شب خونه تنها بودم و جاری روانی م زنگ زد ترس انداخت تو جونم ک چرا تنها موندی ی بلایی سرت میاد.منم وحشت کردم.خلاصه شب تا صبح همه چراغا رو روشن گذاشتم و نخوابیدم.پشتم رو زدم ب اوپن اشپزخونه و دراز کشیدم.خوابم برد وقتی بیدار شدم دیدم ظهر شده.شب دوم گفتم هیچی نشد دیشب چرا بترسم از خیال.چراغ رو خاموش کردم و خوابیدم.دنیا روز وشب ی شکل ه.خدا همه جا هشت و از همه توانا تر و حامی تر ه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه چرا تاپیک ها رو باز میکنیدالان چیزی نیس فقط ذهن آت اینقدر فکربهش ییزی میبینی با خودت آیه الکرسی ...

نه تاپیک باز نمیکنم دخترمو برده بودم باشگاه اونجا در موردش حرف میزدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری؟؟؟ی خاطره از بارداری میگم.تو هم امتحان کن.ی شب خونه تنها بودم و جاری روانی م زنگ زد ترس اندا ...

بله باردارم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40