2777
2789
عنوان

خیلی ناامید شدم از نی نی سایت

149 بازدید | 8 پست

خیلی در این مورد میشنیدم که فضای مخربی هست ولی باور نداشتم تا امشب شاید چون زیاد توش فعال نیستم 

خانوما این که بیاین تو دل یکی بذر شک بکارین خوب نیست بازتابش رو در زندگی خودتون میبینید بعد 

همه عاقل و پخته نیستن 

خیلیا تو سن کم هستن و حرفاتون رو جدی میگیرن 

من درک میکنم شما قضاوت رو مبنی بر چیزی که دورور خودتون میبیند میکنید اما دیگه نه در این حد

بله

شنونده هم باید عاقل باشه 

اینجا کلی آدم هست با فرهنگ ها و تجربیات متفاوت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله همه عاقل و پخته نیستن 

اونایی هم که چرت و پرت میگن هم عاقل و پخته نیستن 

اینجا میانگین سنی خیلی پایینه ،اصلا بیشتر بچه دبیرستانیا اینجا عضون 

اونی که میاد اینجا مشورت  ،اون عقل نداره 

حالا درد دل فرق داره یکی فقط گوش شنوا میخواد که حرف بزنه 

ولی اونی که میاد از اینجا مشاوره میگیره و پیاده هم میکنه تو زندگیش ،خب باید به عقلش شک کرد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)