2777
2789

تقرریبا 20 روز پیش یکی از قصد ابروی منو برد خیلی هم جدی بود و ممکن بود بلایی سرم بیاد نذر کردم خطم بخیر بشه بیام بگم چه ذکری گفتم و چیکار کردم 

اگ ابروتون در خطره هر کسی که طرفتونع از خودتون مطمینش کنین مثلا من گفتم بیا این گوشی منو یه ماه پیش خودت نگه دار اگر کسی پیام مشکوکی داد 

بعد از حضرت فاطمه بخواین بچه ها دست رد نمیزنه 

دکر یا ستار العیوب 

و دعای توسل 

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

وای یکی از فامیلام خواهر شوهرش خط روی گوشیشو دزدید و باهاش خیلی کارا کرده بود بعد شوهر همین خانومه هم الان طرف خواهرشو گرفته و این زنه رو کتک زده میخاسته از خونه بنددزتش بیرون من مطمئنم که اون زنه هیچ کاری نکرده دعا میکنم انشالله تو ابروت حفظ شه و از بی ابرویی نجات پیدا کنی تو هم لطفا برا اون زن دعا کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من آبروم در خطره خدا کنه منم ۲۰ روز دیگه بگم همه وی درست سه تکرار رمز سختیه برا من

ایشالله 

تو کاری نکردی پس نترس

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

من آدم مذهبی نیستم،ولی ماه پیش آبروم جوری در خطر بود که گفتم دیگه همه چیز تمومه،،با تمام وجود گفتم خدایا به آبروی فاطمه زهرا قسمت میدم آبرومو حفظ کن،خدا چنان آبرومو حفظ کرد در کمال ناباوری😢😢

🌹