2777
2789
عنوان

نامزدم می گه کاش پریود نمی شدی

2920 بازدید | 64 پست

سلام
یه سوالی دارم من بعد از هر بار پریود واژنم تیره تر می شه و کشاله ی رونم دچار حساسیت و قرمزی می شه که فکر می کنم از نوار بهداشتیه من چی کار کنم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر میتونی کاپ بذار

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

اولن نامزدت غلط میکنه راجع به یه اتفاق طبیعی تو بدن تو اظهار فضل میکنه

دومن پریودی ربطی به تیرگی نداره

سومن بدن ۹۹ درصد خانما کم یا زیاد تیره س

بدنتو بشناس و نزار از الآن و تو دوران نامزدی اینجوری بهت بگه

چهارمن نوارت رو عوض کن حتمن بهش حساسیت داری

منم به نوار مشبک حساسم

پسرم قلب منه❤ دخترم نفسمه❤
چه ربطی ب عنوان داره؟ گزارش

اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خونمردگی تا یک هفته بعد از پاک شدن و همش دارم غر می شنوم به خاطر این موضوع...تا الان که کسی ندیده بود می گفتم طبیعیه اما الان که ایشون محرم منه ...غر می زنه

اتفاقا ممنون می شم گزارش کنید ...آخه من لیزر سفید کردن رفتم و سفید شده در حالت عادی فقط پریود باعث خ ...

پریود و خونمردگی؟؟خون از کجا میاد و به کجا میریزه؟؟‌خون پریودت میره زیر پوستت که خونمردگی داره؟؟چندسالته؟؟