2777
2789
عنوان

شوهرم هرهقته فامیلاشو کباب میده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 35 پست
شوهر منم خیلی از خود گذشتگی کرد برادراش فقط فکر خودشون بودن حالا اونا پولدار شدن تازه ارث بابا شون ...

آینده ی شوهر منه😭

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل فقط کباب نیست قبلا هم یکجا بودم بام نساختن جداشدم

شوهرت این کارارو میکنه اونارو خوششون میاد دیگه.

بهش بگو سه هفته درمیون هم به خانواده من کباب بده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیدونم شرایطتون چطوریه؟ ولی به نظرم اگر نری پیش خانواده ش زندگی کنی ، بهتره. بچه دارین؟ نمیتونی وام ...

ببین برا منم خرج می‌کنه هرچقدر بخوام ولی دیگه واسه خانوادش و پدربزرگ مادریش خرجای اضافه  دیگه خیلی زورم میده.

الان پدرش مرده میگه برگردیم پس تو ساختمون پدرش یکسال پیش با آبروریزی و داستان جداشدم چجوری برگردم.بعد مادرشم تنها نیست یه خواهر هفت ساله و داداش ۲۰ ساله داره خانواده ی پدربزرگ مادری شوهرمم تو اون ساختمونن.من که برنمیگردم خودش بهم گفت نیای مجبورم جداشم

شوهر منم خیلی از خود گذشتگی کرد برادراش فقط فکر خودشون بودن حالا اونا پولدار شدن تازه ارث بابا شون ...

این اوج حماقت کارش

نه از خود گذشتگی

یعنی چی هر هفته 

مهمانی میده اونم آدمای تکراری

مگه واجب ،نه خونه داره نه زندگی🤦🤦🤦

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

این اوج حماقت کارشنه از خود گذشتگییعنی چی هر هفته مهمانی میده اونم آدمای تکراریمگه واجب ،نه خونه دار ...

مهمونی  که نه خیلی بهشون مهربونی میکرد   از حق خودش میگذشت   همه مسئولیت پدر ومادرشو قبول میکرد اونا هیچ همیشه خودشونو به نداری میزدن  حالا که پدره فوت کرده   با اینکه  وضعشون خوبه    ارث زیاد هم میخوان   

ببین برا منم خرج می‌کنه هرچقدر بخوام ولی دیگه واسه خانوادش و پدربزرگ مادریش خرجای اضافه دیگه خیلی ز ...

یعنی چی جدا بشم؟ 

یعنی زندگی مشترک اینقدر بی ارزشه که سر چنین موضوعی بخواد جدا بشه؟ 

نمیدونم چی بگم. 

میترسم اشتباه راهنماییت کنم. 

ولی تا جایی که اطلاع دارم ، دادگاه همینطوری الکی نیست که سر اینجور موضوعات حکم طلاق بده. 

بابای منم تقریبا همینطوری بود خیلی ولخرجی میکرد مامانم یه روز عصبانی شد گفت باید بدهکارش کنم پول نداشته باشه برا اینو اون خرج کنه ...رفت دو دست مبل قسطی خرید بعدش یخچال و فرش و...حالا بابام خیلی بهتر شده

یعنی چی جدا بشم؟ یعنی زندگی مشترک اینقدر بی ارزشه که سر چنین موضوعی بخواد جدا بشه؟ نمیدونم چی بگم. م ...

خب به دادگاه میگه خونه واحد جدا دارم دیگه باید اونجا زندگی کنه دادگاه هم حق رو به شوهرم میده

مهمونی که نه خیلی بهشون مهربونی میکرد از حق خودش میگذشت همه مسئولیت پدر ومادرشو قبول میکرد اونا ...

میگم مادرشوهرت الان با کی زندگی میکنه؟