2777
2789

میگه آخر هفته باید کباب بخوریم خونه ی مادرش میگیره می‌بره .حالا پدربزرگ مادربزرگشم هستن و پسرخاله ی شوهرمم هست .هر هفته برا هشت نفر کباب گوشت.اینهفته می‌گفت گوشت بوقلمون میگیرم برا کباب گفتم نه برو حداقال کوبیده بگیر رفت نفری سه تا سیخ گرفت.

کار هرهفتشه بجز اینا هرروز برا مادرش خرید خونه می‌کنه .

از بس خرجای اینجوری می‌کنه برا خانوادش مثل چی کار می‌کنه ولی بعد سه سال زندگی هیچی نداره.

الآنم میگه بیا برگردیم بریم واحد بالایی مادرم زندگی کنیم من کرایه خونه ندم. میخواد منو ببره اونجا برا زندگی بعد هر هفته فامیلاشو کباب و تنقلات بده 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

چه. شوهر ساده ای داری و چه رومخ

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا بیشتر بهش بده

بعضی مردا عادتشون همینه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

بهش یادآوری کن که تا جوونه و پول داره باید خونه و ماشینشو حداقل بخره، که چی مثلا هر هفته کباب؟!باید بری رو مخش ....

تو هم زیر بار نرو که اگه بری کلا بدتر میشه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)