2777
2789

خواب دیدم جنگ شده نیروهای دشمن تا شهرمون نفوذ کردن خیلی یهویی شد و غیر منتظره فقط فرار کردیم سمت کوچه باغ ها کلی فامیل میدیدم ریختن اونجا بعد رسیدن تا سر کوچه اونجا یه سرباز اونجا بود اونو راحت کشتن بعد ما همه فقط فرار میکردیم هر کی یه سمت میدویید باغ داییم نزدیک بود دوییدیم سمتش بقیه رو هم میدیدم که دوییدن سمت اونجا تو مسیر فرار همه رو میدیدم که اونا هم مجبورن فرار کنن و اومدن اون سمت دخترخاله هام داداشام پسرخاله ها

اون شرایط اضطراب و استرس واقعی از فرار و ترس از دشمن و حس کردم که چه جوری فرار میکردیم 

حالا من اصلا اخبار جنگ و این چیزا هم دنبال نمیکنم تو واقعیت از خواب پریدم حس بدی بود واقعااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بچگی تا حالا من خواب جنگ میدیدم 

انقد که ازش میترسم 🤦🤦

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شهرتون کجاس

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تهران

یجوری گفتی تاشهرمون اومدن فکر کردم خرمشهری😂😂😂

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره یه صدقه بدم هنوز حالم جا نیومده

صدقه خیلی خوبه .

من هم قبل از اینکه سوریه این طوری یهو بیوفته دست نیروهای معترض ،خواب دیدم توی ایران جنگ داخلی شده زبونم لال و همسرم میگه من باید برم .من و خواهر شوهرم داخل خونه بود یم و نیروهایی مثل داعش درحال نزدیک شدن بهمون که از ترس نفسم داشت بند میومد. درست ۳ یا ۴ روز بعدش بع صورت کاملا یهویی دیدیم سوریه سقوط کرد .

خدا خودش رحم کنه بهمون از جنگ علنی بدتر جنگ داخلیه . 

خدا رحمت کنه شهدای مدافع حرم رو که خیلیا اونموقع تهمت زدن بهشون ولی اگر اونا نبودن ما واقعیش رو ۱۰ سال پیش باید درک میکردیم . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
یجوری گفتی تاشهرمون اومدن فکر کردم خرمشهری😂😂😂

نه تهرانم خب اصلا پیش فرض حنگ و این چیزا تو ذهنم نبود اصلا

بعد تا تهرانم اومده بودن بعد رسیده بودن سر کوچه ماااا

آخی خرمشهریااا چه شرایط بدی تجربه کردن