2777
2789
الان وقتی عقد میکنن به بهانه ی اینکه دیگه رسمی و شرعی شدیم روابط ازاده هم از نظر روحی و احساسی هم از ...

خب منم گفتم قبل عقد اشنایی داشته باشن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

بعد عقد زمان شناخت نیست وقتی عقد کردی طلاق دیگه راحت نیست. باید نامزدی بدون عقد طولانی با رفت و امد ...

برخی رفتارها بعد عقد نمود پیدا میکنه اقا به اصطلاح میفهمه خرش از پل گذشته تو دوران اشنایی که همه چی گل و بلبله

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی با پدر و مادر از یه سنی به بعد ، عذاب الیمه ....مخصوصا وقتی افراد عقب مونده ای تو خونوادت باشن که عقلشون کمه و زورشون زیاد ......... 

خستم کاش بمیرم ............دعا کنید بمیرم  

نمیشه یه نسخه برا همه پیچید من دختری میشناسم خودش ۱۵ سالگی با دوست پسرش ازدواج کرد در حالی که خانواده تحصیلکرده و خوبی داشت درسش هم گذاشت کنار دختری هم میشناسم اصلا به ازدواج فکر نمیکنه 

من ابروی کسی رو نبردم!!!!اتفاقا ایشون خودش تو هر تاپیکی در مورد زندگیش میگه بد نیست به مدل زندگیش به ...

نه نگفتم شیوه زندگی ایشون ابرو ریزی هست که، منظورم خوندن تاپیک های گذشته دیگرانه، حتما هیچ کاربری  دوست نداره تو تاپیک دیگران یه نفر بیاد زندگیش رو باتوجه به تاپیکاش بگه، من نمیدونستم شیوه ی زندگیشون چطوره، به من هم ربطی نداشت ولی الان فهمیدم، ازدواج سفید تو قوانین کشور ما نیست برا همین نباید عمومیش کنیم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
نه نگفتم شیوه زندگی ایشون ابرو ریزی هست که، منظورم خوندن تاپیک های گذشته دیگرانه، حتما هیچ کاربری د ...

من تاپیک های بقیه رو نمیخونم مگر اینکه حس کنم بیمار جنسی هستن!!!! این خانومم از پست گذاشتن تو تاپیک ها میشناسم