2777
2789
بله چون هیچ وقت حرفهات مورد قبولم نبوده که همکلام شم هر دفعه هم گذشتم ولی ایندفعه خواستم یاداور شم

دفعه بعدی مشکلات شخصیتو تو ذهنت حل کن، من نه به کسی خط دادم نه کسیو مجبور به کاری کردم، هر کاری هم کردی به خودت مربوطه

یادآور هم نمیخواد بشی همین الان کل زندگیم توی ذهنم هست، تو با خوندن دو تا کامنت و ادای مچ گیرا رو در آوردن به عمق زندگی من که پی نمیبری

من بابت هیچ انتخابی در زندگیم ناراحت نیستم

مشکلات شمام ایشالا حل شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا ارومم 😂میدونی چقدر سر دوستم حرص خوردم که از این خانوم خط گرفته بود و الگو برداشته بود شما با ...

میدونید چیه 

ازدواج خیلی خوبه ولی تو سن مناسب با ادم درست 

ولی متاسفانه الان اکثرا بچه های کم‌سن رو تو موقعیتی قرار میدن که نمیتونن تصمیم درست بگیرن از زوی هیجان و غریره میرن سمت ازدواج خیلی هم به حرف بزرگترها گوش نمیدن نتیجه اش میشه یه زن کم سن و سال بدون تحصیلات و فن و هنر که یا مجبور به طلاق میشن یا باید یه عمر بسوزن و بسازن چندبچه هم این وسط قربانی میشن 

امار وحشتناک طلاق و خیانت ادم های متاهل که بعد ازدواج تازه میفهمن با ادم‌مناسب وارد زندگی نشدن  عدم علاقه و تعهد همه نتیجه ی ازدواج های بدون فکره 

سرم تو زندگیه خودمه درمورد دوستانی که سوالی نمیپرسن نه شما که نو هر تاپیکی فقط دارین بقیه رو میکوبون ...

بنظرم همون قدر که ازدواج سفید میتونه روی اون نوجوان اثر منفی بذاره ازدواج کودکان زیر ۱۸ سال هم میتونه اثر منفی داشته باشه . پس اگرقراره در مورد ازدواج سفید توی این سایت چیزی نگیم بهتره کسانی که زیر ۱۸ سال ازدواج کردن هم چیزی نگن که اثر منفی روی نوجوانهامون نداشته باشه 

میدونید چیه ازدواج خیلی خوبه ولی تو سن مناسب با ادم درست ولی متاسفانه الان اکثرا بچه های کم‌سن رو تو ...

الان که روز به روز سن ازدواج بالاتر میره!!!!

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

بنظرم همون قدر که ازدواج سفید میتونه روی اون نوجوان اثر منفی بذاره ازدواج کودکان زیر ۱۸ سال هم میتون ...

من هیچ وقت کسی رو ترغیب نکردم  در ضمن هیچ وقت به کسی که سن بالا ازدواج کرده یا سن پایین توهین نکردم 

دفعه بعدی مشکلات شخصیتو تو ذهنت حل کن، من نه به کسی خط دادم نه کسیو مجبور به کاری کردم، هر کاری هم ک ...

مشکلی ندارم خدارو شکر بیماری پسرم بود که به لطف خدا حل شد ممنون از دعای خیرتون همچنین

من دبیرستانی بودنی سال اخر تو کلاسمون پنج شیش تا مجرد داشتیم اکثرا نامزد بودن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

قصدم بردن نبود فقط خواستم یاداوری کنم زیاد هم عروسک بازی نمیکنین قبل سی خداحافظ🧡

خیلی حاضرجوابی 😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میدونید چیه ازدواج خیلی خوبه ولی تو سن مناسب با ادم درست ولی متاسفانه الان اکثرا بچه های کم‌سن رو تو ...

بله منم منظورم همینه ازدواج درست با ادم درست ربطی به سن و سال نداره یکی این موقعیت براش تو بیست سالگی پیش میاد یکی تو سی سالگی یا بعد مهم فقط ادم درسته واقعا

من هیچ وقت کسی رو ترغیب نکردم در ضمن هیچ وقت به کسی که سن بالا ازدواج کرده یا سن پایین توهین نکردم

توهین رو قبول ندارم نباید توهین کرد 

ولی توی این سایت براحتی در مورد ازدواج زیر ۱۸ سال حرف زده میشه آیا به اونها هم اعتراض میکنید؟ اینکه یه بچه زیر ۱۸ سال با ساز و دهل بره توی رخت خواب یه مرد مشکلی نداره؟ ولی اگر یه زن ۳۰ ساله مستقل و  ‌روزگار دیده تصمیم بگیره بدون عقد با یه مرد زندگی کنه باعث اعتراضتون میشه؟ من ازدواج سفید رو قبول ندارم ولی بنظرم باز  هم بهتر از اینه یه کوه مسئولیت روی دوش یه بچه بذاری که نه فرصت تحصیلبهش دادن نه فرصت حضور توی اجتماع و براحتی میشه استثمارش کرد