2777
2789
عنوان

لطفا بیایید آبروم رفت حالم خوب نیست 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 71 پست
چیه تاپیک زدی لاس زدنتو تایید کنن.اگه خانوادت گفتن گوشیت رو هم ازت میگیرن حق دارن.چون تاپیکای قبلیت ...

چرا منو دعوا میکنی حالا😂

بچه ست

با رفیق شدن و حرف زدن همه مشکلاتو ادم میتونه حل کنه

همین‌کوشی گرفتن و‌محدود کردن و تو سر زدنع ک بچه یا فراری میشه با خودکشی میکنه یا هر پسریو دید زود جذبش میشه

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جداشیم💔
چرا منو دعوا میکنی حالا😂بچه ستبا رفیق شدن و حرف زدن همه مشکلاتو ادم میتونه حل کنههمین‌کوشی گرفتن و‌ ...

دقیقا 

بچه اینجوری عقده ای میشه 

من اگه خانوادم درست حسابی بودن همه چیزو پنهان نمیکردم 

نمیتونم باهاشون راحت باشم 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آفرین به مامانت و خالت. آفریین خیلی باید بیشتر مراقبت باشن. تاپیکت خوندم بهشون حق دادم‌ که بیشتر از این واکنش نشون دادن. دختر بشین سر جات درست رو بخون وقت برا ... زیاد داری 

اسی جان بنظرم شما خیلی بچگی کردین بخاطر تاپیکهای قبلیتون میگم.ادم که بخاطر بدست آوردن یه سگ یا هر چیزی نباید از خودش مایه بزاره.بیشتر دلم به حال مادرتون سوخت 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

آفرین به مامانت و خالت. آفریین خیلی باید بیشتر مراقبت باشن. تاپیکت خوندم بهشون حق دادم‌ که بیشتر از ...

با این خانواده که من دارم دانشگاه رفتن میشه آرزو

اسی جان بنظرم شما خیلی بچگی کردین بخاطر تاپیکهای قبلیتون میگم.ادم که بخاطر بدست آوردن یه سگ یا هر چی ...

سگ تموم شد رفت 

از این خاله های کاسه داغ تر از اش 😏 بابا میبره پس میده دیگ این علم شنگه چی بود 

البته ک اشتباه کردی بی اجازه اوردی اما اونا زیاده روی کردن

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️