2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیگه روانی شدم.ساعت ده امتحان دارم.دیگع نمیدونم اگه مریض شدم.اگه از استرس امتحانه.هیچیم نرسیدم بخ ...

گند بخوره ب اين سيستم اموزشي بقران خبري نيست اينو مهندس مملكت داره بهت ميگه برميگشتم عقب دانشگاه نميرفتم  گلاب بخور يخورده اروم ميشي نخوندي ك نخوندي فداي سرت  

گند بخوره ب اين سيستم اموزشي بقران خبري نيست اينو مهندس مملكت داره بهت ميگه برميگشتم عقب دانشگاه نمي ...

خدا لعنتشون کنه اومدن ده روز فرجه دادن به امتحان آخر.ولی این هیچی نداشت.بخدا حس میکنم دارم میمیرم.میگم نکنه سر جلسه بالا بیارم آبروم بره

خدا لعنتشون کنه اومدن ده روز فرجه دادن به امتحان آخر.ولی این هیچی نداشت.بخدا حس میکنم دارم میمیرم.می ...

ن بابا داشتي ميرفتي بيرون برو داروخونه بگو قرص ضد تهوع بدين بگو يچي بدين خواب اور نباشه بعضياش خواب اوره قرص نخوري بهتره البته. ببين تهش قراره چي بشه؟ هيچي والا يه سيستم مريض آموزشي داريم فقط رقابت ميندازه همين دو فرداي ديگه بخودت لعنت ميدي برا چي انقد استرس كشيدي