2777
2789

مناسفم که اینو میگم ، ولی لابد مادرت چیزی میدونه که تو نمیدونی .... بعضیا با دیدن خانوادشونم تحریک میشن متاسفانه و خیلی حالبهم زنه و بعضیا هم خیلی چشم چرونن دیدمممم ک میگممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بقیه بفهمن زمان بلوغ سخت ترین زمانه هی لباس باز پوشیدن رو هنر ندونن

اره داداشم  واقعا سختش بود من اون وقتا خیلی نمیفهمیدم فقط به نظرش احترام گذاشتم بعد که شوهرم گفت چه روزای سختی گذرونده که پاگ بمونه فهمیدم 

اون با شلوارک خالی هم میاد جلو من 🥺

اونم اشتباه میکنه شاید فردا خانومش دوس نداشت همین میشه اختلاف مثل الان من حالا بچم پسره همسرم فقط شورت میپوشه هرچی میگم گوش نمیده نهایت از عصبانیت ی شلوار میپوشه نمیدونم تو برهنگی چی هست من ی بار خواستم با لباس خواب که توری بود بخوابم دیدم ی جوری میشم شد دکور کمد 

نمیدونم بستگی به خانوادهات داره من واقعا اینجور لباس پوشیدن جلوی پدرو بی حرمتی میدونم برادر که بمان ...

نه صمیمیت به قلب ادما و اخلاقشون ربط داره ولی گاهی حساسیتا رو چیزاییه که اصلا نباید باشه...من که با سوتین نمیرم جلوش...خودمم معذب بودن رو درک می کنم اما یه سری پوششا ایراد نداره به نظرم

تیشرت و شلوار میپوشم 

لباسای تنگ و جذب و باز نمیپوشم چون معذب میشم 

و اینکه خودم کلأ دوست ندارم اندام های زنانه ام پیش پدر و برادرم معلوم باشه حتی از زیرِ لباس 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
کاش بقیه بفهمن زمان بلوغ سخت ترین زمانه هی لباس باز پوشیدن رو هنر ندونن

ما هم بلوغ داریم...تازه بخاطر تغییرات جسمی خیلی بیشتر اذیت میشیم و دوست داریم لباس راحت بپوشیم...همزمان سبک هم نباشیم

نه صمیمیت به قلب ادما و اخلاقشون ربط داره ولی گاهی حساسیتا رو چیزاییه که اصلا نباید باشه...من که با ...

ببین شیطان رو دست کم نگیر گاهی با نگاهی کاری میکنه که اون برادر تا عمر عمر باقیه ازت فراری شه و خجالت بکشه به نظرم نه خودتو خفه کن نه شرتک به گفته دوستان روشنفکر بپوش تازه اینجا تاپیک زیاد دیدم که زن داداش تاپیک میزنه فکر میکنه خواهر شوهرش با شوهرش سرو سری داره🤦🏼بعضیا کلا سیاه دلن بخاطر همین کاری کن که نه خودت اذیت شی نه برادرت که تو سن ازدواجه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

ما هم بلوغ داریم...تازه بخاطر تغییرات جسمی خیلی بیشتر اذیت میشیم و دوست داریم لباس راحت بپوشیم...همز ...

پسرا تو دوران بلوغ بدترین روزها رو میگذرونن و هورمون های جنس...به بالاترین میزان خودش میرسه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است