2777
2789
یعنی از خودش خجالت بکشه؟؟

بله از نگاهی که به شما کرده شیطان رو هییییچ وقت دست کم نگیر هیچ وقت یه بنده خدایی ظاهرش معقوله ولی دائم فیلم خا کبرسری زنا با محارم میبینه🤌🏻هیچ وقت هیچ وقت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه که‌ بودم فکر می کردم وقتی به یه پسر تو خیابون میگن مگه خودت خواهر مادر نداری یعنی برو با اونا ...

این یعنی بی ناموسی و ناموست برات مهم نیست اون زمان هم مردها غیرت داشتن نه الان که فحش خواهر مادر میدن به هم و نشونه افتخارشونن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

ما هم بلوغ داریم...تازه بخاطر تغییرات جسمی خیلی بیشتر اذیت میشیم و دوست داریم لباس راحت بپوشیم...همز ...

خودت چی میپوشی و چی دوست داری بپوشی؟

ببین بلوغ آقایون و تحریکشون چشمیه متاسفانه با چشم اذیت میشن ولی خانما احساسی هستن و با صحبت و نوازش و تماسی هستن 

بعد الان انقدر لباسای گشاد و خوشگل هست منکه متاهلم اینا رو بیشتر حس باحال بهم میده تا تنگ و باز 

اون تنگ‌و بازا رو بخر داداشت نیست بپوش دیگه ۲۴ ساعتخ که خونه نیست 

خودت چی میپوشی و چی دوست داری بپوشی؟ببین بلوغ آقایون و تحریکشون چشمیه متاسفانه با چشم اذیت میشن ولی ...

نه من تنگ دوست ندارم....خیلی باز هم همینطور

همین که یه شلوار یا شلوارک بشه پوشید یا یه تاپی که لختی نباشه به نظرم خوبه🥺