2777
2789
به منم درخواست داد!!!

باز من فک کردم شاید ی درصد واسه تایپک قبلی میخواد کمک کنه حس بدی گرفتم از کارم

ازین به بعد با همه درخواستا همین کارو میکنم

شاید فک کنن عقده ایم ولی میخوام مضحکه عام و خاش بشن تو پیویا ادای با شخصیتا رو در نیارن😂😂

حالا من تایپیک زدم احتمال داره با این علائم الزایمر بگیرم یه اقا درخواست داده ، جدا از اینکه من متاه ...

برا جنس نر مخصوصا هول فرقی نداره تو الزایمر داری بلانسبت چلاغی کوری کچلی

مهربون باشیم☺️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درخواست بده مگه چی میشه قبول کنی چی میشه؟من زیاد بلد نیستم کسی درخواست بده بعدا بفهمیم مرد هست مگه نمیشه رد کرد؟

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
درخواست بده مگه چی میشه قبول کنی چی میشه؟من زیاد بلد نیستم کسی درخواست بده بعدا بفهمیم مرد هست مگه ن ...

چقدر ساده این اومدن تو تاپیکا هی میگن رابطه میخوایم!

متاهل🩷🍃

تو هر مجموعه و جامعه ای افراد نخاله وجود دارند که نباید بهشون اهمیت داد 

باز خوبه اینجا باید درخواست داد و تا قبول نشه نمیشه پیام داد

پس خیلی راحت تر میشه به این افراد توجه نکرد

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

من که از خجالتش در اومد اومد تو تاپیک گفت رابطه میخوام با کاربرای دیگه فحش نثارش کردیم

مردک هول😐 کسی بش رو نمی‌ده افتاده تو سایت دنبال رابطع. خوب کاریش کردی نکبتی رو

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

باز من فک کردم شاید ی درصد واسه تایپک قبلی میخواد کمک کنه حس بدی گرفتم از کارمازین به بعد با همه درخ ...

والا من که تاپیک هم نزدم نمیدونم از کجا اومد درخواست داد!!! اره کار خوبی میکنی اینجوری شناسایی میشن