2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌خودم بیشفعالی داشتم و دارم .مادرم هیچی نمی‌خورد سرم .

داداش منم داره ۴ سالشه ونزدیک یه ساله داره درمان میشه میشه بگین توبزرگسالی چطوریه دکتر خیلی ماروترسوند

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
چجوری ؟ منم یمقدار بودم اما الان افسردگی شدید دارم

هیجانات اضافی و قفلی زدن رو مسائل و شادی بیش از حد و بدون کنترل و بعد یهو اروم شدن و فاصله کردن از جمع و فکرای بیش از حد و …

واقعا ناجوره

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

داداش منم داره ۴ سالشه ونزدیک یه ساله داره درمان میشه میشه بگین توبزرگسالی چطوریه دکتر خیلی ماروترسو ...

اگه از بچگی دارو بدی احتمالش تو بزرگی خیلیییی بهتر میشه .بمن دارو ندادن بچگی .هیچی خودش زجر میکشه .من خیلی تاپیک زدم راجب بیشفعالیم .بخون حتما .واقعا دهنم داره آسفالت میشه چون دیز شروع کردم درمان و .فعلا امیدم به رفتار درمانیه

داداش منم داره ۴ سالشه ونزدیک یه ساله داره درمان میشه میشه بگین توبزرگسالی چطوریه دکتر خیلی ماروترسو ...

داداشت چکار میکنه؟ درمانش چیه؟ کی از پوشک گرفتین؟ بازم تو شلوارش میکنه؟

اگه از بچگی دارو بدی احتمالش تو بزرگی خیلیییی بهتر میشه .بمن دارو ندادن بچگی .هیچی خودش زجر میکشه .م ...

دکترش گفت اگه مهد وباشگاه واینا ببرینش وداروهاشو بدین به موقع جلوی رفتارای خطرناکش تاحدزیادی گرفته یمشه ولی خب اگه بزنین به بیخیالی ممکنه توبزرگسالی حتی منجر به اعتیادش شه خیلی نگرانشم

دکترش گفت اگه مهد وباشگاه واینا ببرینش وداروهاشو بدین به موقع جلوی رفتارای خطرناکش تاحدزیادی گرفته ی ...

درست میگه .اختلال سلوک داریم اکثرمون.  منم هنوز ک‌هنوزه رفتارای بی نهایت پر خطر دارم یه آن مغزم قفل میشه فقط هیجانم بم دستور میده ممکنه سه شب برم تو کوچه .

داداشت چکار میکنه؟ درمانش چیه؟ کی از پوشک گرفتین؟ بازم تو شلوارش میکنه؟

ازپوشک دوونیم سالگی ولی تقریبا شیش ماهه که کامل یاد گرفته خیلی دیر صحبت کرد و هنوزم کامل نمیتونه حرف بزنه ولی خب خیلی بهتر شده رفتارهای هیجانی خیلی زیاد داره وقتی چیزیو میخواد بهش نمیدیم خیلی وحشتناک جیع میزنه وخودشومیکوبه به درودیوار ولی ازوقتی دارومیخوره همه اینا خیلی بهترشده