2777
2789

متاسفانه منم هیچوقت از هیچ نذری حاجت نگرفتم

از توسل ب هیچ امامی هم حاجت نگرفتم

هر نذری شنیدم خوبه و بقیه جواب گرفتن منم نذر کردم 

اما حسرت ب دلم مونده یبار واسه منم جواب بده

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

خدا نکنه کسی رو از نظر بندازه منم مثل شما هرچی بیشتر صداش میکنم مشکلاتم بیشتر میشه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی جایی نرفته که پیداش نشه تو گم شدی از پیشش عزیزم یکم از دنیا فاصله بگیری

تو تنهایت خدا رو پیدا میکنی 

خدا خودش گفته اگه خواستید منو پیدا کنید منو تو قلبای شکسته دنبالم بگردید 

اگه اشکتون موقع تنهایی و صحبت با خدا در اومد بدونید داره باهات صحبت میکنمه و 

حواسش بهت هست 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خدایی جایی نرفته که پیداش نشه تو گم شدی از پیشش عزیزم یکم از دنیا فاصله بگیریتو تنهایت خدا رو پیدا م ...

پدرم درومده سه شبه نمیتونم بخوابم از ذکری بگی گفتم هر آیه ایی بگی خوندم پس این خدا کجاس

خدایی جایی نرفته که پیداش نشه تو گم شدی از پیشش عزیزم یکم از دنیا فاصله بگیریتو تنهایت خدا رو پیدا م ...

ببخشید ولی ما کمک واقعی میخواستیم نه چیزی که تو توهماتمون باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یجوری از ته دل صداش میزنم و جواب نمیده ک دل خودم ب حال خودم میسوزه

شدم مثل اون بچه‌ای ک از مادرش کتک میخوره اما تهش بجز همون مادر پناه دیگه‌ای نداره

دلم ازش میگیره اما بازم پناهی جز خودش ندارم

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
پدرم درومده سه شبه نمیتونم بخوابم از ذکری بگی گفتم هر آیه ایی بگی خوندم پس این خدا کجاس

خدا توی سمته چپه سینته 

همون جایی ای که خیلی درد میکنه 

ببین چه اشتباهی کردی از اون اشتباه طلب ببخش کن مطمئن باش خدا هواتو

داره هر کسی نمیتونه وجودیت خدا رو حتی برای یک لحظه حس کنه باید خلوص و پاک باشه نیست

باید وقتی ذکر میگی آیه میگی یا قرآن میخونی با معنی و قلبت اونو بخونی تا آروم بشی 

من خودم ی قاری پیدا کردم صداش فوق‌العاده است اسمش امیرحسین ساجدی 

خیلی خیلی قرانو قشنگ تر و آرامش بخش تر کرده پشنهاد میکنم اگه ایتا داری کانالشو بهت بدم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پس این خدای لعنتی کجاس خدای هنگام تنهایی خدای هنگام سختی پس کجاااااااسسسسسساون خدای مهربون لعنتی کجا ...

واقعا توقع داری که یکی اینطور صدات کنه جوابی هم بشنویی؟؟

یکی صدات کنه فلانی لعنتی تو حاضر میشی حتی بهش نگاه کنی؟؟

خداستتاا یه آدم نیست که باهاش اینطور حرف میزنی