2777
2789
عنوان

کسی هس

125 بازدید | 29 پست

سکوت پر از فریادم 

همه چی گیجم کرده نمیدونم سیاست چیه با شوهرم باید چجور باشم نمیدونم با مادرش باید چیکار کنم اصلا نمیدونم باید اهمیت بدم یا ندم دوس دارم دوهفته نباشم ی جای دور برم بمونم ولی نمیشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب مادرشوهر اهمیت نده همین برا خودت بزرگش نکن...(البته کسی نیست این حرفارو ب خودم بزنه)))))

امشب رفتیم اونجا نزدیک نیم ساعت نشستیم تا از خونه کسی بیان بدون اطلاع رفتیم ولی تا رسیدیم جلو در خونه دیدیم نیستن زود زنگ زدیم ک کجایید و ما اومدیم و….نیم ساعت نشستیم تا اومدن 

بعد تا رسید ی خرده بعد گفت چایی نذاشتی فلان 

ی خرده گذشت من سرپا بودم دوباره گفت با لحن دستوری ک برو میوه بیار چایی بذار غریبه نیستید ک یعنی جوری لحنش بود ک وظیفتو چرا انجام نمیدی عین خونه خودته در حالی ک تو جهات دیگ با من دوستانه رفتار نمیشه یا صمیمی ولی اینجا ک میشه میگه غریبه نیستید منم نارحتم ک آدم ب عروس میگه دستت درد نکنه یا من نمیتونم بلند شم یا بی زحمت چایی بذار و این حرفا انگار من زیر دستشم یا بردشم اینجوری ح میزنه تازه من دیر ب دیر میرم

امشب رفتیم اونجا نزدیک نیم ساعت نشستیم تا از خونه کسی بیان بدون اطلاع رفتیم ولی تا رسیدیم جلو در خون ...

حق داری ناراحت بشی عگ همسرت پشتته به همسرت بگو با مامانش حرف بزنه... کلن خونواده همسرو نباید جدی گرفت

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

امشب رفتیم اونجا نزدیک نیم ساعت نشستیم تا از خونه کسی بیان بدون اطلاع رفتیم ولی تا رسیدیم جلو در خون ...

کاش قبل رفتن به مادرشوهر زنگ میزدی ببینی هستن یا نه. هیچ وقت بی خبر جایی نرو. بعدشم مادرشوهرت درست گفته رفتن مراسم ختم تو این سرما برگشتن خونه. خوردن چایی لذت بخشه. کاش چایی دم میکردی. یا که میدیدی نیستن برمیگشتید خونتون

حق داری ناراحت بشی عگ همسرت پشتته به همسرت بگو با مامانش حرف بزنه... کلن خونواده همسرو نباید جدی گرف ...

نه بابا انقد گفتم دیگ حرفم بی اهمیت شده براش تا میگم میخواد بگه نه تو اشتباه میکنی این دور از ادبه ک ب عروس دستور بدی یا هرکسی دیگه ای غیر من 

نه بابا انقد گفتم دیگ حرفم بی اهمیت شده براش تا میگم میخواد بگه نه تو اشتباه میکنی این دور از ادبه ک ...

چی بگم والا عزیزم...اهمیت نده بهشون همین..

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

کاش قبل رفتن به مادرشوهر زنگ میزدی ببینی هستن یا نه. هیچ وقت بی خبر جایی نرو. بعدشم مادرشوهرت درست گ ...

اخه از زیارت اومده بودن ما گفتیم حتما خونن بعدم تا رفتیم جلو در زنگ زدیم ک بیان 

اخه ب من چه که برم خونه کسی چایی دم کنم واستادم خودش بیاد ی جور حرف زد انگار من هیچی از خونه داری بلد نیستم 

ببین من خودم از اومدن مهمون سر زده بدم میاد. دوست دارم همه قبل اومدن یه زنگ بزنن. ببینن هستم شرایطش رو دارم. یا حتی الامکان یه جاهایی رو مرتب کنم. جمع و جور کنم. مطمینا شما هم همین جوری هستی