2777
2789
عنوان

کسی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 29 پست
کاش قبل رفتن به مادرشوهر زنگ میزدی ببینی هستن یا نه. هیچ وقت بی خبر جایی نرو. بعدشم مادرشوهرت درست گ ...

من اونجا حکم مهمون دارم تازه اصلا میگفت پاشو بیار چای بذار ولی با لحن درست نه طلبکارانه

ببین من خودم از اومدن مهمون سر زده بدم میاد. دوست دارم همه قبل اومدن یه زنگ بزنن. ببینن هستم شرایطش ...

نه اونا همیشه آمادن ب شوهرم گفتم ز بزن گفت نمیخواد اونا جایی نمیرن واقعا هم جایی نمیرن هیچوقت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه از زیارت اومده بودن ما گفتیم حتما خونن بعدم تا رفتیم جلو در زنگ زدیم ک بیان اخه ب من چه که برم خ ...

انقد با مادرشوهر راحتی که میری جلو در زنگ میزنی میگی اومدم. انقد باهاش راحتی وقتی نیست میری خونه میشینی تا بیاد. ولی وقت چایی میگی به من چه

اینجوری نمیشه حدو حدود رو بذار. اگه مهمونی قبلش خبر بده. اگه نه راحتید باهم دیگه پس خونشون یه سری کارها رو انجام بده بی منت

انقد با مادرشوهر راحتی که میری جلو در زنگ میزنی میگی اومدم. انقد باهاش راحتی وقتی نیست میری خونه میش ...

نه راحت نیستم باهاشون شوهرم گفت بریم داخل بشینیم گفتم اگ بگم نه نارحت میشه حتی بهش گفتم ز بزن ببین کجان اصلا میان یا نه اصلا اولین بارمون بود ک میرفتیم نبودن تا حالا پیش نیومده بود همیشه هم خودشون دعوت میکنن مارو 

نه راحت نیستم باهاشون شوهرم گفت بریم داخل بشینیم گفتم اگ بگم نه نارحت میشه حتی بهش گفتم ز بزن ببین ک ...

خوب پس دیگه اینبار پیش اومده. اهمیت نده چی شده. 

یه مهمونی بود تموم شد رفت. دیگه بهش فکر نکن

تاپیک های قبلت رو خوندم. زیاد میگی افسردگی داری. خیلی خیلی تکرار کردی. و چیز دیکه اینکه زیاد به مادر ...

ولی من اگ باشم اینجور مواقع تازه ی عذرخواهی هم میکنم ک ببخشید اومدید ما نبودیم و لااقل با شیرین زبونی میگم پاشو چایی بزار بفرما بشین بتمرگ ی معنی میده ولی اینکه چجور این معنی رو برسونی مهمه

ولی من اگ باشم اینجور مواقع تازه ی عذرخواهی هم میکنم ک ببخشید اومدید ما نبودیم و لااقل با شیرین زبون ...

دیگه مادرشوهرت سنی ازش گذشته. الان واسه تو درست نمیشه. انتظار هم ازش نداشته باش.