2777
2789

بچه ها بخدا راست میگم

قبلش انقدر کج نبودم😐🤣🤣

البته دیروز واسش تاپیک زدم ترکید

انقد از دسش فشاری و عصبی ام ک صد تا تاپیک دیگم میزنم چون داره خیانت زن متاهل رو عادی سازی میکنه و چقدم ماشالا خوش شانسه،هم شوهره رو میخواد چون پولداره و هم دوس پسره رو توی آب نمک نگهداشته ک 10 سال دیگه از شوهره طلاق بگیره بره با دوست پسره زندگی کنه،

تازه میخواس از دوس پسره پول قرض بگیره ک لباس بخره😐😐😐تازه انقدم کار بلده ک توی مخ شوهره کرده جهیزیه وظیفه مردئه و شوهره داره جهاز میخره😐

خدایا😐اونوقت ما متعهدای ساده،مث سگ ولمون میکنن ولی اینجور دخترا رو میمیرن براشون😭

حالم از سادگیم ب هم خورد واقعا

.

هرچقد بتیغ تر و پرخرج تر و ...تر باشی عزیزتری

.

عمرا تگش نمیکنم چون میترکم ولی توی تاپیکای قبلیم تگش کردم

هیچی‌.

وای بیخیال دیگه 

کار شما هم زشته والا😐😐😐هی تکرار تکرار 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ببخشید ک به یه خائن داریم توهین میکنیمشرمنده😏😏😏😏

اوکی نمیگم کار اون درسته 

اصلا نخوندمم که چیه 

فکرکردی با تاپیک زدن چیزیو درست میکنی؟جامعه رو میخوای چی کار کنی؟

فقط داری ذهن خودتو اذیت میکنی همین

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)